Superliga Romaniei Rapid anunţă că nu mai transferă pe nimeni în această iarnă. Marian Aioani, ultimul transfer al echipei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marian Aioani a fost al cincilea şi ultimul transfer al iernii la Rapid, anunţă Daniel Niculae, preşedintele echipei. 



Florent Hasani, Erma Krasniqi, Borisav Burmaz, Damjan Djokovic şi Marian Aioani sunt transferurile făcute de Rapid Bucureşti în această iarnă. La capitolul plecări, au fost consemnate numele lui Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid, dar şi ale lui Ştefan Pănoiu (împrumut la U Cluj) şi Alexandru Stan (împrumut la Mioveni). 

Borja Valle, Andrei Ciobanu și Juvel Tsoumou, au plecat şi ei definitiv de la club. 

"Eu zic că e încheiată campania de transferuri a Rapidului după venirea lui Aioani. Eu zic că suntem închiși. Am început campionatul, bine că l-am început cu o victorie.

Acum trebuie să lucrăm la relațiile de joc pentru că sunt foarte mulți jucători noi. Și asta trebuie să înțeleagă și suporterii că sunt anumite lucruri care nu pot fi făcute peste noapte.

Ok, s-a făcut o campanie de transferuri foarte, foarte bună. Sperăm să fie și eficientă. Acum depinde foarte mult de jucători, dar și de perioada de acomodare.

Am încercat să aducem jucători care să se acomodeze foarte repede. Chiar dacă sunt străini, să se acomodeze foarte, foarte repede.

Cu campionatul României, să fie vorbitori de limbă engleză. Am vrut jucători cu dorință foarte mare de afirmare, fie că sunt români sau străini.

Dar și aici trebuie avut mare grijă pentru că trebuie găsit un echilibru. Am spus că un criteriu foarte mare e umanitatea și caracterul și avem băieți de foarte mare caracter în vestiar”, a declarat Daniel Niculae la emisiunea Suflet de Rapidist, de la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel