Superliga Romaniei Rapid a făcut anunţul oficial. Giuleştenii aşteaptă banii de pe transferul lui Radu Drăguşin

Data publicării:
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)

Rapid Bucureşti aşteaptă suma de bani cuvenită Centrului de Performanţă Rapid din transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. 



"Înființarea unei entități separate pentru sportul de masă a fost un obiectiv al clubului încă de la promovarea în Liga 3, din vara anului 2018.

Odată cu înființarea societății pe acțiuni și intrarea în acționariat a domnului Victor Angelescu, acest obiectiv s-a materializat prin preluarea activității clubului Regal Sport, club ce avea deja peste 6 ani de activitate la nivel de fotbal juvenil, o bază sportivă și rezultate importante pentru perioada sa de activitate.

Dată fiind atenția acordată de mass-media în ultima perioadă situației prezente a acestei entități, dorim să oferim o serie de clarificări:

Preluarea activității, din toamna anului 2018, a avut în vedere toate activele și pasive ale acelui club, prezente și viitoare.

Din anul 2020 și până în prezent, cea mai mare parte a activității fotbalistice a acestei entități a migrat către clubul profesionist și către Școala de Fotbal Rapid, reflectând schimbările din organizarea internă și structura regulamentelor sportive în materie.

Însă Centrul de Performanță a rămas o entitate parte a grupului juridic din jurul clubului profesionist, fiind auditat anual în procesul de licențiere și fair-play financiar și nu există niciun impediment pentru care acesta să nu își primească drepturile financiare aferente activității fotbalistice din trecut", transmit giuleştenii printr-un comunicat de presă.

Radu Drăguşin a fost format la Regal Sport Bucureşti, asimilat ulterior de Rapid Bucureşti în Centrul de Performanţă Rapid. Astfel, din transferul fotbalistului din Italia în Anglia pentru suma de 25 milioane de euro plus alte 5 milioane bonusuri, Rapid Bucureşti ar urma să primească aproximativ 250.000 de euro. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel