UEFA Europa League Rangers va avea de muncit împotriva lui FCSB, în a treia etapă din Europa League

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a reușit să câștige primele două meciuri din noul format al competiției Europa League, scor 4-1 cu FC RFS, respectiv 1-0 cu PAOK Salonic.



Gică Popescu: „Au arătat curaj în ambele meciuri. Pe mine m-a surprins plăcut evoluția”

Președintele Farului s-a declarat surprins de evoluția „roș-albaștrilor” împotriva elevilor lui Răzvan Lucescu, de la PAOK Salonic, în meciul din a doua etapă a Europa League, scor 1-0.

Rezultatul echipei conduse de Elias Charalambous a fost lăudat de mai multe personalități din lumea fotbalului românesc, Popescu recunoscând performanța înregistrată de FCSB.

„FCSB a avut un început extraordinar în Europa League cu cele două victorii. Ei au arătat curaj în ambele meciuri. Pe mine m-a surprins plăcut evoluția pe care au avut-o în Grecia. Au arătat că au capacitatea de a se bate de la egal la egal cu toate echipele pe care le au în grupă”, a declarat Gică Popescu.

De asemenea, fostul căpitan al Barcelonei a declarat că următoarea partidă a celor de la FCSB, contra echipei scoțiene Glasgow Rangers unde evoluează Ianis Hagi, va fi un echilibrată.

Popescu: „Sunt convins că vor face un rezultat bun și în Scoția”

„Sunt convins că același lucru se va întâmpla și la Glasgow, acolo unde se anunță un meci echilibrat. Dacă vor avea același curaj și o evoluție foarte bună, precum în meciurile de debut (n.n. din Europa League), sunt convins că vor face un rezultat bun și în Scoția”, a mai spus fostul fundaș al Barcelonei, potrivit prosport.ro.

Rangers a înregistrat o victorie și o înfrângere în primele dueluri din competiția europeană, scor 2-0 cu Malmo, respectiv 1-4 cu Lyon.

În cazul în care bifează un nou succes, campioana en-titre nu va mai putea rata o calificare în play-off. Mai mult decât atât, există șanse ca FCSB să finalizeze această fază a competiției între primele opt formații.

CITEȘTE ȘI Fotbaliștii FCSB, imagini de senzație din afara terenului. Ce piese vestimentare îmbracă jucătorii în Europa League/ FOTO

Programul complet al „roș-albaștrilor” în Europa League

FCSB - FC RFS, 26 septembrie, Arena Națională, scor 4-1

PAOK FC - FCSB, 3 octombrie, Stadionul Toumba, scor 0-1

Rangers FC - FCSB, 24 octombrie, ora 22:00

FCSB - FC Midtjylland, 7 noiembrie, ora 19:45 - Arena Națională

FCSB - Olympiacos FC, 28 noiembrie, ora 22:00 - Arena Națională

TSG Hoffenheim - FCSB, 12 decembrie, ora 19:45

Qarabag FK - FCSB, 23 ianuarie 2025, ora 19:45

FCSB - Manchester United, 30 ianuarie 2025, ora 22:00 - Arena Națională

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel