Echipa nationala Rămâne Edi Iordănescu la naţională? Ce spune Anghel Iordănescu, tatăl selecţionerului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Anghel Iordănescu, tatăl selecţionerului Edi Iordănescu, a vorbit despre viitorul fiului său la echipa naţională. 



”Vă spun sincer, am vorbit cu Edi și astăzi, și ieri. Din punctul meu de vedere este o prolemă personală. Indiferent de decizia pe care o va lua, situația se prezintă în momentul de față complet diferită.

S-a încheiat o poveste frumoasă, există o bază de plecare. Că va fi Edi sau alt antrenor, este clar că are ce să construiască. Ce ne-a promis Edi, a livrat. Că se califică la EURO 2024, a livrat.

Ne-a spus că vom merge în Germania și ne vom califica, s-a ținut de promisiune. Rămâne ca Federația și selecționerul să discute.”, a spus Anghel Iordănescu la emisiunea Digi Sport Special.

Daniel Stanciu spune că Iordănescu vrea să rămână, dar familia se opune 

”Sunt acele probleme în ceea ce îl privește pe Edi, trebuie să discute cu familia. Am anunțat aici, la Digi, în premieră, că va fi un time-out cerut de el în discuțiile cu Federația.

Au fost acele probleme cu familia, le-a promis celor din familie… Adică le-a zis ‘Lăsați-mă să mă duc la EURO și, după, renunț’. Acum, încearcă să convingă să continue. Nu e vorba de bani.

Din ce știu, Edi s-a înțeles la bani în ceea ce îl privește. Nu a fost niciodată o problemă de bani. Chiar înainte să se ducă la echipa națională avusese o ofertă de 1,8 milioane de euro.

Acum, înainte de EURO, a fost acea ofertă de peste 4 milioane. Dacă își va convinge familia… Eu, din ce știu, își dorește să continue la echipa națională”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel