Fotbal international Rafael Nadal, în tribune la debutul Realului în noul sezon La Liga. Campionul spaniol, declarații despre retragere

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tenismenul spaniol a fost prezent în tribunele stadionului Son Moix, unde a menționat când își va anunța în mod oficial retragerea.



Rafael Nadal, aflat în tribune la debutul lui Real Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, unul din spectatorii de excepție ai meciului dintre echipele Mallorca și Real Madrid, din debutul noului sezon din La Liga, și-a exprimat satisfacția pentru remiza (1-1) obținută pe stadionul Son Moix.

„Mallorca a făcut un joc foarte complet. Sunt mulțumit”, a spus tenismenul originar din Insulele Baleare, un fan declarat al echipei Real Madrid.

„Jagoba Arrasate (antrenorul echipei Mallorca), după ce a triumfat la Osasuna, a prezentat un nou proiect față de Javier Aguirre (fostul antrenor), care a generat mult entuziasm și a fost pe punctul de a câștiga un nou trofeu (Mallorca a pierdut în finala Cupei Spaniei cu Athletic Bilbao)”, a spus el.

În ceea ce privește viitorul său pe terenurile de tenis, Nadal a precizat că se va „antrena începând de mâine (luni)” în vederea Cupei Davis, dar ar putea anunța în curând o posibilă retragere.

„Când o să știu, o să anunț. Dar nu mă grăbesc”, a adăugat jucătorul cu 22 de titluri de Mare Șlem.

Real Madrid, campioana Spaniei și a Europei la fotbal, a fost ținută în șah de Mallorca, scor 1-1, duminică, în deplasare, într-un meci din prima etapă a sezonului în prima ligă spaniolă.

Echipa antrenată de Carlo Ancelotti, care miercuri a câștigat Supercupa Europei, 2-0 cu Atalanta Bergamo, la Varșovia, a deschis scorul la Mallorca prin golul brazilianului Rodrygo (13), însă gazdele au egalat după pauză prin atacantul kosovar Vedat Muriqi (53).

În alt meci desfășurat duminică, Rayo Vallecano s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul formației Real Sociedad, fundașul român Andrei Rațiu evoluând 80 de minute la madrileni.

Jorge De Frutos (67) și Sergio Camello (84) au punctat pentru Rayo, iar golul de onoare al bascilor a fost semnat de Martin Zubimendi (90+8).

CITEȘTE ȘI Nu există prietenie între Novak Djokovic și Rafael Nadal! Ce spune sârbul despre relația cu spaniolul

Rezultatele înregistrate în prima etapă din La Liga:

Joi

Athletic Bilbao - Getafe 1-1
Au marcat: Sancet (27), respectiv Chrisantus Ugonna Uche (64).

Betis Sevilla - Girona 1-1
Au marcat: Bartra (6), respectiv Misehouy (72).

Vineri

Celta Vigo - Alaves 2-1
Au marcat: Swedberg (66), Aspas (84), respectiv Kike Garcia (17).

Las Palmas - Sevilla FC 2-2
Au marcat: Tanguy-Austin Nianzou Kouassi (42, autogol), Sandro Ramirez (71), respectiv Alex Suarez (25, autogol), Juanlu Sanchez (61).

Sâmbătă

Osasuna - Leganes 1-1
Au marcat: Juan Soriano (80, autogol), respectiv Juan Cruz Diaz Esposito (22).

Valencia - FC Barcelona 1-2
Au marcat: Duro Perales (44), respectiv Lewandowski (49 - penalty, 45+6).

Duminică

Real Sociedad - Rayo Vallecano 1-2
Au marcat: Zubimendi (90+8), respectiv De Frutos (67), Camello (84).

Mallorca - Real Madrid 1-1
Au marcat: Muriqi (53), respectiv Rodrygo (13), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel