Fotbal international Radu Drăgușin, titular în Tottenham – Manchester City

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fundașul central al celor de la Tottenham a revenit în primul 11 al echipei conduse de Ange Postecoglou, după nu mai puțin de șapte meciuri în care a fost lăsat pe banca de rezerve.



Drăgușin, titular, după multe dezbateri privind viitorul său la Tottenham 

Formația Tottenham joacă în fața echipei Manchester City, de la ora 22:00, într-o restanță din cadrul etapei cu numărul 34 din Premier League. În primul 11 al echipei conduse de Ange Postecoglou, se află și fotbalistul român în vârstă de 22 de ani, Radu Drăgușin.

Drăgușin a reprezentat sursa dezbaterilor continue în spațiul public, după ce antrenorul celor de la Tottenham a decis să îl lase pe fotbalistul român pe banca de rezerve partide la rând.

Echipe de start, Tottenham – Manchester City:

- Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Van de Ven – Bentancur, Hojbjerg, Sarr – Johnson, Son, Maddison. Rezerve: Austin – Emerson Royal, Gil, Hall, Kulusevski, Lo Celso, Moore, Scarlett, Skipp.

Antrenor: Ange Postecoglu.

- Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ruben Dias, Gvardiol – Kovacic, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne, Foden – Haaland. Rezerve: Ortega – Stones, Ake, Grealish, Doku, Alvarez, Nunes, Bobb, Lewis.

Antrenor: Josep Guardiola.

Alin Stoica: „Drăgușin rupe banca la Tottenham!”

Alin Stoica a declarat că Radu Drăgușin nu ar trebui să fie comparat cu niciunul dintre foștii fotbaliști Didi Prodan, Cristi Chivu ori Adrian Bumbescu sau Ștefan Iovan. 

„Nu știu cine este acest domn' Manea, dar cum să zică că Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, ca Iovan, ca Didi Prodan?! Cum să fie mai bun Drăgușin ca Didi Prodan?! Drăgușin are șase luni în Serie A. Jurnaliștii ar trebui să îi pondereze pe ăștia care sunt nimeni.

Domnul Manea, puțin respect! Nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar e mai bun decât Andone? Drăgușin văd că rupe banca la Tottenham. Hai să ne respectăm valorile!

Un pic de respect, hai să ne respectăm valorile. Domnul Manea, Dragușin a făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham”, a declarat Alin Stoica, pentru sportpesurse.

„În România vine Manea și spune că Drăgușin e mai bun ca Chivu. Nea Manea, ăștia au câștigat Champions League. De aia zic domnul Manea, mai ușor cu astea. Fotbalul e pe valoare, nu pe vorbe. Cine e domnul Manea să vorbească despre Chivu, Bumbescu, Iovan? Să termine cu vrăjeala asta, vorba lui Pițurcă! Respectă, mă, campionii, valorile!”, a mai declarat Alin Stoica. 

Radu Drăgușin a fost transferat la Tottenham în iarna anului trecut, acesta fiind prezent pe terenul englezilor doar în șase partide. Mai mult decât atât, Drăgușin a fost, în ultimele șapte meciuri, rezervă.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel