Fotbal international Radu Drăguşin, primul mesaj pentru fanii lui Genoa după transferul la Tottenham

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin le-a transmis un mesaj fanilor de la Genoa după ce s-a transferat la Tottenham Hotspurs, pentru 30 de milioane de euro. 



"Dragi Genoani,

E greu să pot explica în câteva cuvinte o perioadă din viaţa mea care a insemnat atât de mult pentru mine. O să încerc.

Am reuşit să scriem istorie împreună. E greu să uităm pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul promovării până la aceste luni din Serie A: nu vă voi uita, de fapt vă voi purta în suflet. Pentru totdeauna.

E greu, dar sunt momente în viaţă când două drumuri se despart.

O să-mi fie dor să mă aplaudaţi pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciului, să mă întorc spre nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că m-au prins pe cameră. Îmi va lipsi toată afecțiunea voastră.

Mulțumesc Genova, mulțumesc Genoani: veţi fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut aşa, cu cuvinte puține dar sincere. Vă iubesc pe toţi foarte mult", a scris Radu Drăguşin pe Instagram.

Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăguşin de la Genoa pentru 30 de milioane de euro. Englezii vor plăti 25 de milioane de euro sumă fixă, dar vor adăuga alte cinci milioane sub formă de bonusuri. În plus, Genoa îl va avea şi pe Djed Spence sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar salariul acestuia va fi plătit integral de Tottenham. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel