UEFA Euro 2024 Radu Drăguşin: Nu sunt împlinit, o să vreau mereu mai mult

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin, fotbalistul român pentru care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer (30 de milioane de euro de la Genoa la Tottenham), a spus că va dori mereu să ofere şi mai mult pe teren. 



”Fiecare sacrificiu pe care l-am făcut a meritat. Să ajungi să joci pentru țara ta la un turneu final, să te susțină fanii, este incredibil. Nu, nu sunt împlinit. Eu mereu o să-mi doresc mai mult. Mereu o să vreau să fac și mai multă performanță, să-mi ajut țara, să-mi ajut echipa, indiferent de echipa de club la care sunt. Este o onoare incredibilă să fiu la echipa națională", a afirmat Radu Drăgușin la conferința de presă.

"Este bine că suntem la mâna noastră" 

”Am văzut meciul Slovaciei. Ceea ce este bine e că suntem la mâna noastră și doar așa gândim. Presiunea am început-o de la începutul preliminariilor. Cu această victorie am ridicat ștacheta, oamenii se așteaptă acum la o nouă victorie. Suntem încrezători că putem câștiga din nou. 

Avem un moral forate bun. Victoria cu Ucraina a fost un moment special, am simțit o emoție de nedescris și sperăm să aducem același lucru în teren și mâine seară, iar la final să ne bucurăm. 

Încrederea mi-o dă echipa pentru că am întâlnit adversari de calibru și în Ucraina. O să încerc alături de colegii mei să-i oprim pe belgieni. Sperăm să facem un meci bun și să obținem un rezultat bun. 

Suntem conștienți că Belgia, cu tot respectul pentru Ucraina, este o echipă mai valoroasă. Am jucat de multe ori împotriva unor echipe care pe hârtie erau favorite, dar am câștigat. Luăm în serios meciul și încercăm să câștigăm.”, a declarat Radu Drăgușin, în cadrul conferinței de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel