Fotbal international Radu Drăguşin le-a spus celor de la Genoa ce îşi doreşte în această iarnă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin, legitimat la Genoa, este dorit de Napoli, dar şi de Tottenham, club pentru care şi-ar fi dat deja acordul. 



”Deocamdată, Genoa n-are un acord cu niciuna dintre pretendente și nu pot să comentez. Când s-o găsi un acord, voi evalua ofertele cu Radu. Se discută, da. S-a discutat și înainte de meci, și după. Dar eu nu particip la negocierile astea între cluburi. Ei trebuie să fie mulțumiți, după care trebuie să fim și noi, normal.

Da, m-am întâlnit cu președintele de la Genoa la hotel, dar nu am vorbit despre Radu. Bun, m-a întrebat. Nu avem nicio grabă. Radu a comunicat dorința lui conducerii, dar nu putem discuta până nu se finalizează.

Eu am o relație foarte bună cu președintele, nu s-a pus niciodată problema să pun vreo presiune”, a transmis Florin Manea, la emisiunea Fotbal Club.

Preşedintele lui Genoa spune că nu e obligat să vândă pe nimeni 

”Radu e un jucător de top și un băiat extraordinar, dar noi vom lua decizia finală. Nu avem nevoie să vindem pe nimeni, noi vom lua hotărârea și nu vom fi forțați de cineva”, a spus Paolo Zangrillo, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Alberto Gilardino l-a lăudat pe Drăguşin 

”Este un jucător care a crescut foarte mult. Muncește foarte mult, iar nivelul lui este unul foarte ridicat. E normal să atragă atenția cluburilor. Sunt foarte puțini jucători ca el.”, a declarat Alberto Gilardino, citat de sportface.it.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel