Fotbal international Radu Drăguşin îşi decide viitorul. Genoa a acceptat ofertele de la Tottenham şi Bayern

Data publicării:
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)

Radu Drăguşin poate avea parte de transferul carierei în această iarnă. Bayern Munchen speră să îl ia, iar Genoa a acceptat deja oferta bavarezilor. Tottenham îşi face, la fel, speranţe ca românul să accepte, din moment ce a ajuns deja la un acord privind contractul cu el. 



"Radu Drăguşin îşi alege miercuri viitorul club, între Bayern şi Tottenham. Sunt ore cruciale pentru fundaşul român, după ce englezii s-au înţeles cu Genoa, dar Bayern a intervenit şi a trimis o ofertă financiară mai mare. Tottenham oferă 25 de milioane euro, 5 milioane de euro bonusuri şi îl împrumută pe Djed Spence în Italia până în vară, în timp ce Bayern oferă doar o sumă de bani, dar ceva mai mare de 30 de milioane de euro. 

Tottenham s-a înţeles cu Radu Drăguşin acum 10 zile, dar Bayern a intrat pe fir", a scris Fabrizio Romano pe Facebook. 

Sorin Cârţu l-a vrut pe Radu Drăguşin la Craiova 

”În 2019 m-a trimis Rotaru să urmărim un jucător la turneul final la juniori. Drăgușin e 2001 sau 2002 născut și el era cu un an mai mic față de ăia de acolo și el a ieșit în evidență.

A arătat calități și ceea ce poate să facă în viitor și uite că așa a și fost. Eu când am venit de acolo am zis de el, dar am auzit că e deja luat de Juventus”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

"Probabil azi se vor decide dacă și unde pleacă. Îmi pare rău că nu pot vorbi foarte mult. Sunt cluburi foarte mari implicate. (...)

Pe Radu nu-l afectează discuțiile. Râde, are calm. Are încredere mare în mine și nu are de ce să se streseze. Merită tot ce i se întâmplă, am încredere maximă în el. Dacă vom alege să plecăm, se va impune și la viitoare echipă.

Dacă Genoa e dispusă să-l dea? La sumele care se vehiculează, cred că o vinde și pe soacra patronului. E normal. Genoa nu ar fi vrut să-l dea, dar pentru suma corectă oricine e de vânzare”, a spus Florin Manea la GSP Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel