Superliga Romaniei Radu Banciu spune că "pe Mutu nu îl prinde primăvara la Cluj"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Mutu este noul antrenor al lui CFR Cluj, după ce Ioan Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini. Eşecul cu FC Botoşani, scor 1-0, a fost decisiv pentru soarta antrenorului italian. 



”Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată, nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. - Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă”, a declarat Ioan Varga imediat după meciul de la Botoşani. 

Radu Banciu: Nu îl prinde pe Mutu primăvara la Cluj 

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre aducerea lui Adrian Mutu la CFR Cluj, dar este sceptic privind viitorul "Briliantului" pe banca clujenilor. 

"Nu îl prinde primăvara pe Mutu la Cluj, bineînţeles. Acum, depinde ce înţelegem prin primăvară. La cât e de frig afară... nu se mai poate ieşi pe stradă, nu mai am nici voce", a declarat Radu Banciu la Fotbal All Inclusive. 

Mutu anunţă că CFR se va lupta la titlu, deşi sunt 11 puncte faţă de FCSB 

"Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum.

Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă. CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt.

Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia…  CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.

Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple", a declarat Adrian Mutu

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel