Stiri Radu Banciu nu e fanul lui Ianis Hagi. "Au luat plasă cu el nişte cluburi mici" / Ce spune despre Simona Halep

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, în cadrul unui podcast, despre Simona Halep şi Ianis Hagi.



Întrebat dacă Ianis Hagi este un jucător bun sau dacă este umflat, Radu Banciu a spus că "sigur că este umflat. Cariera lui internaţională este evidentă. Au luat plasă cu el nişte cluburi mici, că nu a ajuns, totuşi, la Bayern Munchen. Dacă ajungea la Bayern Munchen, avea cariera lui Bouna Sarr, care joacă 10 minute pe an. Sigur că nu este un jucător de calitate. Cu Ianis Hagi la noi este necesitatea aia să ne băgăm în seamă, cum am făcut-o cu Halep". 

"Ea era un subiect. O fată care nu ar fi ajuns în conversaţiile noastre dacă nu era româncă. Şi e un lucru care contează. Dacă nu era româncă, ea nu intra în conversaţii, ceea ce înseamnă că nu era mare lucru. Putem da exemplu Serena Williams, Steffi Graff, Martina Hingis, intrau în conversaţii chiar dacă nu erau românce. Simona Halep nu ar fi fost. Nici Iga Swiatek nu e ieşită din comun în conversaţii, chiar dacă a fost nr 1 mai bine de un an. Noi am făcut tot tămbălăul ăsta numai pentru faptul că voiam să ieşim un pic, uitând de toate bazele şi toate indiscreţiile sportului", a mai declarat Radu Banciu. 

Ianis Hagi a marcat golul victoriei României cu Israel la Felcsut, pe Pancho Arena, victorie care a asigurat calificarea tricolorilor la Euro 2024. De cealaltă parte, Simona Halep este în continuare suspendată pentru dopaj, însă a făcut apel la TAS împotriva deciziei ITIA. Agenţia de Integritate a suspendat-o pe Simona Halep timp de 4 ani pentru folosirea roxadustat, o substanţă interzisă. Simona Halep era suspendată provizoriu din octombrie 2022. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





pixel