Echipa nationala Pronosticurile lui Gică Hagi despre meciurile cu Belgia și Slovacia. Ce spune „Regele” despre Ianis

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gheorghe Hagi a declarat ce rezultat va avea echipa națională a României cu Belgia, dar și modul în care se va încheia întâlnirea cu slovacii.



Echipa națională a României a reușit să învingă selecționata Ucrainei, la debutul la EURO 2024, scor 3-0. Rezultatul „tricolorilor” rămâne subiectul săptămânii, înainte ca aceștia să înfrunte a doua adversară a grupei E, formația Belgiei.

Gheorghe Hagi a discutat despre performanța jucătorilor români, spunând că previziona un astfel de rezultat cu ucrainenii, spunând totodată cum va evolua naționala cu celelalte două adversare.

Victorie cu Belgia și egal cu Slovacia, spune Gică Hagi

„Am și zis că vom câștiga de acum o lună. Am și dat declarație, că primele două meciuri le câștigăm și cu Slovacia facem egal. La EURO, lucrurile se egalează...

E doar o chestiune de marketing la ei (n.r. – la cotele jucătorilor ucraineni), dar ai noștri în campanie au  arătat un potențial foarte bun, la U21 au arătat că au potențial, cu Elveția au jucat extraoardinar și le-a venit momentul acum.

L-au căutat, l-au găsit și bravo lor. Au făcut un meci complet, fiecare a ieșit în evidență și rămânem cu actorii care au făcut diferența.”, a spus Gică Hagi, despre prestația „tricolorilor” de luni seară.

Ce spune despre Ianis Hagi

Intrat în ultimele 30 de minute ale partidei, Ianis Hagi nu a produs faze importante în meciul de luni. Întrebat dacă se aștepta ca fiul său să joace mai multe minute în partidă, Gheorghe Hagi a răspuns: „Dacă mă așteptam ca Ianis să joace mai mult contra Ucrainei? Altă întrebare!

Acum începeți cu... Lucrurile pe care trebuie să le facă și stafful, și tot… Cei care sunt lângă echipă. Îmi puneți mie întrebările astea... Importantă e echipa, importanți sunt jucătorii”, a spus Gică Hagi, potrivit Adevărul.

Programul și rezultatele parțiale ale României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel