UEFA Euro 2024 Promisiunea lui Bănel Nicoliţă dacă România trece de Olanda la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bănel Nicoliţă a făcut o promisiune, în cazul în care România trece de Olanda la EURO 2024 şi se califică în sferturi. 



În direct la Fanatik, Bănel Nicoliţă a spus "eu am promis aici la dumneavostră că mă fac albastru în cap. Dacă România câştigă marţi seară, miercuri ne vedem la prima oră să mă fac albastru. Eram cu Marian Aliuţă, stăteam la terasă, şi mai erau şi alţi prieteni comuni acolo. Înainte de a începe Campionatul European. Aliuţă cu toată lumea zicea că meciul cu Ucraina o să fie greu, că o să ne dea goluri multe. Eu le-am zis să noteze că nu pierdem cu Ucraina şi ne calificăm. Au râs toţi, că România nu o să dea niciun gol. 

După ce ne-am calificat, ne-am întâlnit din nou. Le-am amintit ce le-am spus". 

Andrei Raţiu crede că România are nevoie de un meci aproape perfect pentru a trece de Olanda 

"Cred că va fi cel mai important meci din viaţa mea. Olandezii sunt jucători de un nivel foarte înalt şi întotdeauna se bat pentru trofee, campionate, titluri şi aşa mai departe. Cred că trebuie să facem un meci aproape perfect pentru a câştiga. E important să fim foarte concentraţi şi să profităm de şansele noastre. Fotbalul olandez este foarte puternic, bazat mult pe jocul fizic", a spus el.

"O să fim pregătiţi şi pentru lovituri de departajare, pentru că e posibil orice. Sper ca olandezii să nu ne subestimeze pentru că eu cred că ne-am câştigat respectul câştigând grupa. Cred că avem un potenţial mare şi ar trebui să ne aibă în gând. Dacă am ajunge în sferturi am repeta istoria, numele noastre ar rămâne pe vecie. Şi cred că este ceva foarte, foarte important pentru România. Eu sunt privilegiat să fac parte din generaţia asta", a adăugat Raţiu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?