Superliga Romaniei Promisiunea făcută de Tony da Silva, înainte de startul noului sezon al Superligii

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul sezon al Superligii României va începe vineri, 12 iulie, cu duelurile dintre Farul Constanța - Unirea Slobozia, respectiv FC Hermannstadt - Universitatea Craiova.



Echipa de fotbal Politehnica Iași va debuta în noul sezon al Superligii sâmbătă, 13 iulie, în fața formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul dintre cele două grupări va avea loc pe stadionul Sepsi, începând cu ora 17:00.

Cel de-al doilea meci pe care ieșenii îl vor juca va fi pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani, programat pe 19 iulie, începând cu ora 18:30.

Înainte de a începe noua stagiune, antenorul echipei, alături de jucătorul Mihai Bordeianu, au oferit o serie de declarații privind viitorul acestui sezon.

„Începe un nou campionat care sperăm că va fi de bun augur și să începem bine - asta însemnând un rezultat pozitiv la Sepsi, iar apoi ne așteaptă două meciuri acasă. Cel mai important rămâne primul meci, cu Sepsi, de unde sperăm să venim cu un rezultat pozitiv. A fost o perioadă de pregătire lungă, care, cred eu, a fost benefică pentru echipă. Dar asta trebuie să o arătăm la primul meci.”, a spus Mihai Bordeianu.

„Anul trecut aveam o situație diferită, echipa venind din liga a doua, poate pentru mulți jucători impactul cu liga 1 a fost puțin diferit, a fost un început greu...ce-i drept și cu echipe bune! Dar anul acesta am acumulat experiență, iar eu cred că o să avem un început mai bun, dar las ca lucrurile astea să se vadă în rezultate și în jocul echipei. Degeaba vorbesc eu, să vedem pe teren!”, a mai spus el.

Antrenorul celor de la Poli Iași a declarat că este mulțumit de lotul actual de jucători, luând în calcul bugetul clubului de fotbal. Totodată, Tony da Silva făcut o promisiune privind evoluția ieșenilor în noul sezon al primei divizii de fotbal.

Tony da Silva: „Momentan, sunt mulțumit, foarte mulțumit de lot!”

„Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor care au fost aici anul trecut, unii nu au rămas pentru că nu au vrut, alții pentru că nu i-am putut păstra din punct de vedere financiar. Spre exemplu, Silviu Lung jr., Sergiu Buș, conducerea a făcut tot pentru a-i păstra, dar nu s-a putut. Asta este, eu le doresc numai succes!

Acum este un nou început cu o nouă echipă, am rămas cu o bază foarte puternică de anul trecut, băieți de caracter. Noi, cu bugetul pe care îl avem, am încercat să aducem niște jucători de perspectivă, niște jucători de valoare și de experiență: să creăm competitivitate la echipă. Momentan, sunt mulțumit, foarte mulțumit de lot! Pentru mine, lotul e ok, tineri...”, a spus da Silva.

Am încercat, cu bugetul pe care îl avem, să facem o echipă competitivă, care sperăm că nu ne va da emoții, așa cum am avut anul trecut, asta ne dorim noi. Să intrăm în fiecare meci cu gândul de a lupta pentru cele trei puncte, publicul să fie mândru de noi, să vadă băieți care se luptă pe teren, care joacă cu plăcere, un fotbal plăcut.

Sunt pozitiv, sunt încrezător. O să fie greu, n-am spus că o să fie ușor, că vom câștiga fiecare meci...Noi o să intrăm la fiecare meci cu pozitivitate, cu voință, cu modestie. Publicul să fie mândru de noi: asta ne dorim. Știu că în fiecare meci o să luptăm pentru trei puncte: asta promit!”, a mai declarat antrenorul ieșenilor, înainte de startul sezonului 2024/2025 al Superligii României.

SuperLiga României, 2024/2025 - Etapa I

Sepsi Sfântu Gheorghe - Politehnica Iași

Petrolul Ploiești - Gloria Buzău

CFR Cluj - Dinamo București

UTA Arad - Rapid București

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Cluj

Farul Constanța - Unirea Slobozia

FC Botoșani - Oțelul Galați

SuperLiga României, 2024/2025 - Etapa a II-a

Gloria Buzău - Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo București - Petrolul Ploiești

Rapid București - CFR Cluj

Universitatea Craiova - UTA Arad

Universitatea Cluj - FC Hermannstadt

Unirea Slobozia - FCSB

Oțelul Galați - Farul Constanța

Politehnica Iași - FC Botoșani

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel