Echipa nationala Promisiunea făcută de Alex Mitriţă lui Mircea Lucescu. Jucătorul Craiovei a marcat cu Lituania şi s-a dus direct în braţele antrenorului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Lucescu l-a convocat la naţională pe Alexandru Mitriţă, iar jucătorul Universităţii Craiova nu a dezamăgit. Intrat bine şi cu Kosovo, Mitriţă a reuşit să marcheze din nou sub tricolor în meciul cu Lituania. Acesta a înscris golul de 3-1 şi s-a dus direct în braţele lui Mircea Lucescu. 



"Domnul Lucescu a avut încredere în mine, chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit urât la adresa mea. Pentru mine este o onoare să joc la echipa națională. Sunt emoții foarte mari, cât ești pe bancă ai mai multe emoții, pe teren ești focusat pe ceea ce se întâmplă. Important este că am câștigat și că am acumulat șase puncte.”, a spus Mitriță după meci. 

Promisiunea făcută de Mitriţă lui Mircea Lucescu 

La conferinţa de presă de după meci, Mircea Lucescu nu a vrut să spună ce i-a zis lui Alexandru Mitriţă după golul marcat, dar a explicat ce promisiune a făcut fotbalistul după ce a fost din nou convocat la naţională. Amintim că fostul selecţioner Edi Iordănescu nu l-a mai chemat pe Mitriţă la naţională după un conflict cu acesta. 

"De 2 ani de zile îşi dorea să vină în lotul naţional, mi-a mulţumit. S-a comportat extraordinar. A promis că nu va mai face niciodată niciun fel de opoziţie, dacă joacă sau dacă nu joacă. Vrea să fie cât se poate de mult timp la echipa naţională, indiferent de statutul său. Este cel mai mare câştig. M-a ajutat şi Răzvan în legătură cu el, mi-a dat nişte sfaturi foarte serioase. Ne ajutăm, că suntem tată şi fiu", a declarat Mircea Lucescu. 

"Trebuie să ne focusăm la fiecare antrenament pentru că am văzut că astăzi puteau să întoarcă rezultatul, dar s-a văzut că suntem o echipă unită. Toată lumea aștepta gol de la mine, mai ales eu. Mă bucur foarte mult că am câștigat și abia apoi că am reușit să marchez”, a mai declarat Mitriță, după meci.

Căpitanul echipei, Nicolae Stanciu, a afirmat că starea gazonului de pe stadionul „Steaua” a fost una foarte proastă și a afectat jocul selecționatei noastre.

„Eu cred că starea gazonului ne-a dezavantajat foarte mult. Toți ne-am schimbat crampoanele la ghete și ne-am pus crampoane exagerat de mari pentru a avea o stabilitate bună pe teren. Gazonul nu este unul care să ne avantajeze, dar până la urmă am reușit să marcăm trei goluri, să luăm cele trei puncte și asta este cel mai important”, a spus Stanciu, după victoria de luni seară.

„Suntem bucuroși că am început Liga Națiunilor cu șase puncte. Acum abia așteptăm următoarea confruntare. Sper ca și în următoarele două meciuri să reușim să câștigăm și să încheiem această luptă pentru locul întâi în grupă”, a mai spus căpitanul „tricolorilor”, citat de Agerpres.

Echipa națională de fotbal a României a învins cu emoții selecționata Lituaniei, cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe stadionul „Steaua” din București, în Grupa C2 a Ligii Națiunilor.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel