Superliga Romaniei Principala calitate a celor de la Oţelul Galaţi, subliniată de Zeljko Kopic de la Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi şi Dinamo se înfruntă vineri, 20 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a X-a a Superligii. Dinamo are cel mai bun atac din Liga 1, în timp ce gălăţenii se laudă cu cea mai bună apărare. Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament. 



Oţelul Galaţi este pe locul al doilea în clasament după opt meciuri jucate în acest sezon, cu 16 puncte şi doar 3 goluri primite, în timp ce Dinamo are 15 puncte, este pe locul al treilea, şi are cel mai bun atac din ţară, cu 17 goluri marcate. 

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a descris-o în puţine cuvinte pe Oţelul Galaţi, dar a subliniat principala calitate a echipei lui Dorinel Munteanu. 

"Meciul cu Oțelul Galați va fi unul dificil, este o echipă care primește foarte puține goluri. Toți adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby", a declarat Zeljko Kopic înainte de deplasarea la Galaţi. 

Cîrjan, în echipa etapei 

Cătălin Cîrjan, fotbalistul adus de Dinamo de la Rapid în această vară, a impresionat sub comanda lui Zeljko Kopic şi a devenit om de bază. Cîrjan a marcat golul victoriei cu Unirea Slobozia din pasa lui Astrit Selmani şi a prins un loc în echipa etapei a IX-a. 

"Din primul moment am crezut în Cătălin Cîrjan, este un jucător special, un profesionist desăvârșit care se pregătește cu cea mai mare seriozitate", a declarat Kopic. 

În echipa etapei a fost şi un jucător de la Oţelul Galaţi. Este vorba despre fundaşul central Jonathan Cisse, descris de LPF drept "stâlpul celei mai bune defensive din campionat". În ultima etapă, gălăţenii au remizat, scor 0-0, cu Gloria Buzău, în deplasare. 

Oţelul a câştigat ultimul duel cu Dinamo 

În ultimul meci dintre cele două echipe, disputat tot la Galaţi, Oţelul s-a impus graţie unui gol marcat în prelungiri de puştiul Tănasă. 

La acea vreme, însă, situaţia era complet diferită. Meciul se disputa în playout, iar Dinamo se lupta pentru salvarea de la retrogradare, venită în cele din urmă graţie barajului câştigat cu Csikszereda, scor general 2-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel