Superliga Romaniei Primul transfer de pe lista lui Neluțu Varga, înainte ca Dan Petrescu să vină la CFR Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la CFR Cluj deja face mutări la echipa clujeană, înaintea venirii lui Dan Petrescu pe bancă.



Vedeta lui Adrian Mititelu, liber din vară

Fotbalistul celor de la FC U Craiova 1948, Aurelian Chițu, este primul transfer pe care Neluțu Varga îl va face pentru „noua versiune” a echipei CFR Cluj, la revenirea lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor.

Jucătorul lui Adrian Mititelu se va alătura din vară clujenilor, fiind liber de contract. Negocierile privind acest transfer sunt avansate în acest moment, dar întregul acord se va oficializa la sfârșitul sezonului.

Varga face modificări importante

Patronul clujenilor face multe schimbări, de la despărțirea de Adrian Mutu, plecare determinată de umilința provocată în meciul împotriva Corvinului Hunedoara, 0-4, din sferturile de finală ale Cupei României. Partida ulterioară, din campionat, CFR Cluj a fost o altă echipă, înregistrând un succes categoric în Giulești, scor 4-1.

Cu toate că antrenorii interimari de pe banca CFR-ului au făcut o treabă bună, Varga îl dorește la echipă pe Dan Petrescu, care și-a dat demisia de la formația sud-coreeană Jeonbuk.

Ștefan Gadola, asociatul lui Neluțu Varga, a fost cel care a anunțat venirea „Bursucului”, sugerând că abilitatea antrenorului de a triumfa în campionat a fost un factor determinant în revenirea sa la echipă.

„Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit și a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obținem măcar locul 2 (n.r .- în acest sezon). (n.r. – Și la anul titlul?) Așa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 0-4, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci, de ce să ne punem probleme din acestea?”, a spus Ștefan Gadola, potrivit sport.ro.

Petrescu îl vrea pe Aurelian Chițu

Tehnicianul l-ar fi solicitat pe jucătorul celor de la FC U Craiova, Aurelian Chițu, acesta fiind liber de contract din vară. Atacantul de 33 de ani ar fi fost convins de proiectul clujenilor și ar fi fost de acord să evolueze în Gruia, conform prosport.ro

Fotbalistul a marcat 10 goluri și a oferit 7 pase decisive, în 29 de meciuri, la echipa din Bănie. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel