Superliga Romaniei Primul atac la arbitri. Adrian Mititelu, mesaj pentru Feşnic şi Chivulete, delegaţi la Rapid - FC U. "Sper să nu apară în vişiniu"

Data publicării:
Photo by Njegos K on Unsplash
Photo by Njegos K on Unsplash

Rapid Bucureşti şi FC U 1948 se înfruntă vineri, de la ora 20:00, în Superligă. 



Andrei Chivulete şi Horaţiu Feşnic au fost delegaţi la acest meci, iar Adrian Mititelu, finanţatorul oltenilor, a ieşit la atac. 

"Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute și, probabil, de domnul Vassaras mai puțin știute! Sper ca domnii FELNIC și CHIVULETE să nu apară totuși pe teren în vișiniu!

Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte puternic financiar și bine văzut de oamenii care decid în fotbal și nu numai!

Celebrul slogan "Singuri împotriva tuturor", folosit pe bună dreptate de minunații suporteri giulesteni, în vremurile de restriște, nu mai este de actualitate în prezent! Cu toate astea, mâine mergem in Giulești să luptăm, așa cum am făcut o întotdeauna! FORȚA ȘTIINȚA", a scris Adrian Mititelu pe Facebook. 

Andrei Chivulete, arbitrul pe care Ion Crăciunescu nu ar mai fi vrut să îl vadă la vreun meci 

"Băi, românilor, treziți-vă! Voi îl mai aveți pe Igna, pe Porumboiu și alți foști arbitri valoroși în România care pot să facă treaba asta. Păi nu vedeți ce se întâmplă de atâția ani? Despre Andrei Chivulete… După părerea mea, când îl văd și internațional… în fine. Căile Domnului sunt nelimitate! Pe Barbu mi-ar fi frică să-l deleg și la județ. Uitați-vă că în fotbal, orice fotbalist are o calitate. Driblează, șutează, aleargă foarte mult, are viteză bună și așa mai departe. Păi și la arbitraj trebuie să ai anumite aptitudini!

Sunt oameni care n-au niciun fel de aptitudini pentru această activitate. Să cunoască jocul de fotbal, să fie foarte bine instruit și pregătit fizic. Pe Barbu nu-l recomandă nimic, decât că arată bine în poză. Dacă îi faci o poză în echipament de arbitru, arată bine. Dacă îl lași pe teren, Doamne! Îți pui ambele mâini în cap.

Nu-i recomandă nimic pentru asta. Sunt vai de capul lor! Și la județ și la meciuri de copii mi-ar fi frică să-i deleg. Și apar pe prima scenă a fotbalului românesc…Te uiți, te închini cu ambele mâini și nu îți vine să crezi.

Ne-am dus cu capul înainte, am acceptat orice și mergem cu sintagma asta: Domne, stai că avem delegări multe pe afară.

Păi fraților, nu ăsta e interesul fotbalului românesc, ci să avem o competiție echilibrată, iar arbitrii să fie echidistanți”, a spus Ion Crăciunescu, la Sport Total FM.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel