Fotbal international Primeşte Ianis Hagi încă o şansă la Rangers? Evoluţiile de la EURO, determinante

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi a fost titular pentru România la EURO 2024 cu Slovacia şi Olanda, iar evoluţiile sale ar putea reprezenta o nouă şansă pe care să o primească la Glasgow Rangers. 



Ianis Hagi a fost împrumutat în ultimul sezon de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, însă mijlocaşul român nu a reuşit să se impună. A avut evoluţii apreciate, însă, la EURO 2024, iar scoţienii par dispuşi să îi mai acorde o şansă, deşi în ultimele săptămâni s-a tot vorbit de vânzarea lui. 

”Ianis Hagi ar putea primi a doua șansă la Rangers. În ciuda unei campanii aparent dezamăgitoare în sezonul precedent, mijlocașul ofensiv a fost convocat pentru EURO 2024 și a strălucit.

România a fost unul dintre surprizele turneului și a avut performanțe grozave în faza grupelor, înainte de a fi eliminată.

Revenind la Ibrox pentru sezonul viitor, Hagi ar putea fi din nou o vedetă pentru Rangers.

Având în vedere că fotbaliști ca Tom Lawrence sunt legați de un transfer, românul ar putea juca în mod regulat în campania următoare.”, a relatat ibroxnews.com.

Barry Ferguson, fostul căpitan al lui Rangers, spune că Ianis nu mai e un copil 

”Când l-am văzut la EURO că-și reprezintă țara, atunci mi-am adus aminte că Ianis Hagi este încă jucătorul lui Rangers.

Phillipe Clement a urmărit fiecare minute în care a jucat și cred că a văzut suficient pentru a îl lua înapoi în lot. Îmi amintesc că a fost puțin ciudat atunci când a fost împrumutat la Alaves.

Hagi nu mai este un copil, el este un fotbalist cu experiență și nu există nicio îndoială că încă mai are multe de arătat”, a spus Barry Ferguson

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel