Superliga Romaniei Primesc un bonus jucătorii lui CFR Cluj dacă bat campioana en-titre? „Jucătorii știu ce au promis”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB astăzi, de la ora 21:00, meci care contează pentru a IX-a etapă a Superligii.



Cristi Balaj: „Atunci când dai tot pe teren, vine și răsplata”

„Când joci cu FCSB sau alte meciuri importante nu e nevoie să ai ceva special. Atmsofera din tribună, suporterii, sunt cei mai mari susținători ai unui jucător.

Atunci când dai tot pe teren, vine și răsplata pentru că nu există satisfacție mai mare decât să fii aplaudat de către suporteri. Și, în rest, jucătorii știu ce au promis. Nu se schimbă ce au promis față de alte meciuri”, a declarat președintele clublui CFR Cluj, Cristi Balaj.

Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a declarat că încă are un lot foarte bun, în ciuda numeroaselor plecări de la echipă din ultima perioadă. „Bursucul” crede că poate să obțină victoria astăzi, în derby-ul cu FCSB, pe teren propriu.

„Cu cei trei jucători care au marcat vreo 45 de goluri împreună am fi fost mai puternici, dar, în același timp, cred că avem un lot competitiv, foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni.

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous vrea să obțină trei puncte din deplasarea de la Cluj: „Avem nevoie de ele foarte mult”

Dacă vor rămâne jucătorii de acum, sunt mulțumit, chiar dacă am fi fost mult mai puternici cu cei trei. Sunt convins că ne putem bate. Trebuie să ne gândim toți ca obiectivul să fie play-off-ul, unde va fi bătaie mare. După putem avea alte pretenții, cum am avut mereu. N-ar trebui să ne gândim prea departe. Trebuie să o luăm pas cu pas.

Avem un lot foarte bun. Dacă jucătorii vor rămâne sănătoși, eu cred că vom putea face față pe două fronturi, în campionat și în Cupa României. Eu vă zic cum văd eu situația - să ne gândim la play-off!

Chiar dacă lumea râde și iar o să zică nu știu ce, asta e realitatea. Trebuie să ne batem la play-off pentru că e bătaie mare acolo, cel puțin 10 echipe văd eu.

După ce intri în play-off trebuie să ai ambiție. Până atunci, capul jos și să muncim. Atunci ne vom gândi la titlu, dar acum v-am spus ce e important și am încredere în lotul pe care îl am. Dacă nu aveam, poate nu mai eram în fața voastră acum”, a declarat Dan Petrescu, în conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel