Superliga Romaniei Prima reacţie din tabăra lui Neil Lennon despre posibila demitere de la Rapid

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dan Şucu şi Victor Angelescu ar vrea să îl demită pe Neil Lennon de la Rapid după rezultatele înregistrate în acest start de sezon. Cinci remize şi un eşec este bilanţul lui Neil Lennon la Rapid. 



Impresarul antrenorului nord-irlandez spune că nimeni din partea clubului nu l-a contactat pentru vreo discuţie despre demitere. 

"Am auzit și noi despre aceste zvonuri legate de o plecare a lui Neil de la Rapid. Sunt numai zvonuri! Neil e foarte fericit la Rapid, se simte bine și vrea să muncească mai departe. De ce ai da afară un antrenor care are o singură înfrângere în șase partide? Nu are sens.

Nu știm nimic despre o demitere și nimeni din club nu ne-a cerut vreodată o negociere pentru o eventuală despărțire. Nu înțeleg de unde atâta agitație! Repet, Neil e fericit la Rapid, unde dorește să continue”, a spus Martin Reilley, impresarul lui Neil Lennon, conform GSP.

Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului, a spus şi el că nu a auzit nimic despre o posibilă demitere. 

”Eu știu că domnul Neil Lennon e la antrenament acum, deci nu am ce să spun. E la Constructorul la bază, avem antrenament la ora asta.

(n.r. Deci nu se preconizează o plecare a dânsului?) Nu cred. Nu am auzit de nimic așa ceva”, a declarat Daniel Sandu, conform iAmSport.

Neil Lennon a înregistrat cinci remize şi un eşec pe banca Rapidului în primele 6 etape ale sezonului, însă după meciul cu Dinamo a spus că nu ia în calcul să demisioneze. Ba mai mult, acesta a dat de înţeles că jucătorii nu au suficientă calitate pentru rezultate mai bune, dar şi că moştenirea sezonului trecut atârnă greu. 

”Avem nevoie și să ne întărim, fiindcă acum jucăm cu mulți jucători tineri fiindcă suntem nevoiți.

Vor să demisionez de trei, patru săptămâni, nu se va întâmpla asta. Înțeleg lipsa de răbdare, dar cred că poate chiar obținem prea mult deocamdată, din cauza lipsei de calitate pe care o avem în anumite zone și ceea ce am moștenit, de asemenea”, a declarat Neil Lennon după remiza cu Dinamo, a cincea din primele 6 etape pentru FC Rapid. 

Sursele digisport.ro afirmă că Neil Lennon va fi dat afară de şefii Rapidului, iar mutarea ar urma să fie anunţată în curând, posibil chiar până la meciul cu Poli Iaşi, din deplasare. 

Rapid a cheltuit în acest sezon aproximativ 3 milioane de euro pe transferuri, iar la echipă au venit 12 jucători noi, unii giraţi chiar de Neil Lennon.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel