Superliga Romaniei Prima reacţie de la CFR Cluj după acuzele lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB spune că arbitrul Horaţiu Feşnic e "legat cu lanţuri de CFR"

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Gigi Becali îl acuză pe arbitrul Horaţiu Feşnic că e "legat cu lanţuri" de CFR Cluj. A venit prima reacţie de la gruparea ardeleană. 



"Noi suntem, dacă o batem pe Botoșani, că dacă nu o batem trebuie să ne lăsăm, la 6 puncte de primul loc. Am fi la două puncte de CFR, deci de ce să fiu supărat? Suntem jos, așa este, dar contează și istoricul jocurilor.

Noi am avut gol valabil, ne-a scos mingea din poartă. Feșnic de ce să o mai arbitreze pe FCSB? Mai bine la VAR, că de acolo dictează mai bine. La primul gol e fault la Tavi, dar nu întoarce că e cu CFR Cluj. Apoi îl mai cheamă și la VAR pe arbitru, deși dăduse gol. Nu are pic de conștiință.

Nici Kovacs, nimeni, singurul care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Fesnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cristi Balaj îi spune lui Becali să meargă la Poliţie 

"Să meargă la Federație și la Poliție. Ce sunt eu, organ de anchetă? N-am vorbit cu Feșnic cred că de când am terminat cu arbitrajul. Să meargă la Poliție și la Federație. În curând vom juca cu FCSB și pregătește acel meci. Noi avem alte preocupări, în acest moment. Și noi, dacă am avea ceva dovezi, am face la fel, am merge la Federație și la Poliție. Îi recomand să facă la fel”, a declarat Cristi Balaj pentru Prosport. 

CFR Cluj vine după o victorie zdrobitoare în campionat, 3-0 cu FC Botoşani 

CFR Cluj a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal.

Francezul Beni Nkololo (53) a deschis scorul din pasa liberianului Mohammed Kamara, croatul Damjan Djokovic a majorat diferenţa după o lovitură liberă (70), iar Robert Filip a închis tabela (86), la puţine secunde după intrarea pe teren.

CFR obţine a doua victorie consecutivă cu 3-0 pe teren propriu, după cea cu Unirea Slobozia, scrie Agerpres.

FC CFR 1907 Cluj - FC Botoşani 3-0 (0-0), Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca
Au marcat: Beni Nkololo (53), Damjan Djokovic (70), Robert Filip (86).
Arbitru: Robert Avram (Piteşti); arbitri asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti), Nicuşor Marin (Suseni/Argeş); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Arbitru video: Istvan Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel