Fotbal Președintele Federației de Fotbal Columbiene si fiul său, arestați după finala pierdută din Copa America

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționata Argentinei a învins cu scorul de 1-0 echipa Columbiei, în finala turneului de fotbal Copa America, reușind să își păstreze titlul.



Ramon Jamil Jesurun, arestat după finala Copa America

Ramon Jesurun, președintele Federației Columbiene de Fotbal, și fiul său, Ramon Jamil Jesurun, au fost arestați la Miami după finala Copei America 2024, în timpul căreia fani fără bilete au încercat să forțeze intrarea pe stadion, potrivit rapoartelor mass-media citate de Reuters.

Finala de duminică dintre Argentina și Columbia, în care campioana mondială s-a impus cu 1-0 după prelungiri, a început cu peste o oră întârziere, după ce poliția a inițiat o blocadă care a lăsat sute de fani masați în fața stadionului Hard Rock din Florida. Videoclipurile de pe social media au arătat că forțele de ordine se confruntă cu fanii care încearcă să spargă porțile.

Publicația locală de știri din Florida, Local10, a citat un raport al departamentului de poliție care a declarat că cei doi au fost acuzați de confruntare a agenților de securitate după încheierea meciului.

Federația Columbiană de Fotbal a refuzat să comenteze deocamdată incidentul.

Naționala „albiceleste” a marcat golul victoriei în minutul 112, prin atacantul Lautaro Martinez, în condițiile în care superstarul Lionel Messi a părăsit terenul accidentat, în minutul 66.

Argentina a reușit astfel să realizeze „tripla coroană”, câștigând trei competiții internaționale consecutive: Copa America 2021, Cupa Mondială 2022 și Copa America 2024. Argentina a câștigat pentru a 16-a oară în istoria sa Copa America, un record pentru această competiție, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel