UEFA Europa League Presa maghiară o numeşte pe Corvinul "un gardian nepreferat", după tragerea la sorţi pentru Europa League

Data publicării:
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Corvinul Hunedoara o va înfrunta pe Paksi, câştigătoarea Cupei Ungariei, în primul tur preliminar din Europa League. 



Presa din Ungaria a numit-o pe Corvinul "gardianul nepreferat", după tragerea la sorţi. 

”Paksi a primit un adversar din liga a doua. La fel ca în Liga Campionilor, prima tragere la sorți pentru sezonul 2024-2025 a avut loc și pentru Europa League.

Din cauza înfrângerii lui Borussia Dortmund în finala Champions League, Paksi FC este nevoită să-și înceapă prestația din primul tur.

Nicio altă echipă maghiară nu a mai fost implicată în tragerea la sorți de astăzi. Echipa lui György Bognar a primit un gardian nepreferat, din divizia a doua și câștigătoare a Cupei României, Corvinul”, au notat cei de la Nemzeti Sport.

Adversara câştigătoarea Cupei României din ultimul sezon va fi Paksi, câştigătoarea Cupei Ungariei. În finală, cei de la Paksi au câştigat cu 2-0, după prelungiri, contra celor de la Ferencvaros. 

Cei de la Paksi au terminat campionatul maghiar pe locul al doilea, la 16 puncte în spatele campioanei Ferencvaros. Au marcat de 51 de ori în ultimul sezon şi au primit 42 de goluri, reuşind 17 victorii, 7 egaluri şi 9 înfrângeri. 

"Vom înfrunta PAKSI FC din Ungaria, în primul tur preliminar al UEFA Europa League! Primul joc se va disputa pe 11 iulie, în ţara vecină, în vreme ce returul va fi la #Sibiu, pe 18 iulie! Orele de disputare ale partidelor vor fi comunicate în scurt timp.Hai, Corvinu!", au scris cei de la Corvinul Hunedoara pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel