Superliga Romaniei Presa din Scoţia îl acuză pe Neil Lennon că nu a vrut să îl vândă pe Rrahmani la Rangers, dar îl face praf şi pe atacant. "Un jucător care nu a realizat nimic"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Albion Rrahmani a fost, timp de câteva săptămâni, una dintre ţintele celor de la Glasgow Rangers, care erau dispuşi să achite 8 milioane de euro pentru vârful Rapidului. În cele din urmă, Rrahmani a semnat cu Sparta Praga pentru 5 milioane de euro, dar presa din Scoţia spune că transferul eşuat la Rangers a fost cauzat de Neil Lennon. 



Potrivit Ibrox Noise, o publicaţie apropiată de Glasgow Rangers, Neil Lennon s-ar fi opus transferului lui Rrahmani la rivala lui Celtic, chiar dacă suma pe care ar fi încasat-o cei de la FC Rapid ar fi fost una record. Scoţienii ar fi oferit 8 milioane de euro, însă giuleştenii ar fi plusat şi ar fi cerut 9 milioane. 

"Prostiile anti-Rangers ale lui Neil Lennon lovesc din nou. Albion Rrahmani a plecat de la Rapid la Sparta Praga pentru un pic mai mult de jumătate din suma pe care ar fi vrut să o ofere Rangers pentru atacant. E doar un exemplu despre cum ura lui Neil Lennon pentru tot ce are legătură cu Ibrox afectează interesele actualului său club. Atacantul a fost subiectul multor discuţii între Rapid şi Rangers, Rangers fiind dispusă să ofere 8 milioane de euro pentru semnătura lui. Dar Lennon a refuzat şi a spus că Rrahmani ar trebui să coste 9 milioane de euro. Din acest motiv, Rangers s-a retras de la masa discuţiilor. 

Dar iată că Sparta Praga, care alături de rivala locală Slavia Praga urăsc clubul nostru, l-au semnat pe atacantul kosovar pentru 5 milioane de euro. Dacă nu aţi văzut vreodată răutate, asta este dovada clară", au scris scoţienii. 

Presa scoţiană minimizează calitatea lui Rrahmani 

Atacantul kosovar a fost golgheterul lui FC Rapid sezonul trecut, cu 18 goluri, dar presa din Scoţia nu a fost impresionată. 

"În campionatul românesc, unul mort, Rrahmani s-a descurcat bine, dar vorbim de nivelul Ligii a IV-a din Anglia. Nu am fost impresionaţi şi nici  nu ne-am fi dorit ca Rangers să plătească 8 milioane de euro pentru un jucător care nu a realizat nimic într-un campionat care contează.  

De altfel, atacantul ar fi zis că rămâne lângă Lennon la Rapid. Asta cel puţin până când Sparta Praga a apărut şi l-a cumpărat pentru 5 milioane de euro. E amuzant. Două cluburi care îi urăsc pe cei de la Rangers au lucrat împreună pentru a se asigura că jucătorul nu ajunge pe Ibrox. Şi asta pentru jumătate din sumă. 

Să sperăm că e pregătit să fie abuzat etnic dacă nu înscrie o mulţime de goluri în Cehia", au încheiat cei de la Ibrox Noise. 

Mesajul lui Rrahmani la despărţirea de Rapid 

"Dragi rapidiști. După un an minunat petrecut împreună e timpul să îmi iau rămas bun. Când am venit în Giulești am văzut și am simțit ce club minunat este și ce fani minunați are. Atunci mi-am promis că voi da mereu 100% în fiecare meci ca să fac fanii fericiți. A fost un an cu multe provocări și în care ne-am creat multe momente plăcute, de asemenea.

Voi fi mereu fan de acum încolo și Rapid va fi casa mea și familia mea. Voi fi mereu recunoscător că am fost parte din aces club. Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club care au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente, aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până când ne vom întâlni din nou, vă urez mult succes. Al vostru, Albion. Hai Rapid!” a fost mesajul transmis de Albion Rrahmani pe rețelele de socializare la despărțirea de gruparea din Giulești.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel