Liga Campionilor Presa din Cehia îl face praf pe Becali înainte de FCSB - Sparta Praga: Auto-proclamatul Dumnezeu al fotbalului din București

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB o întâlneşte pe Sparta Praga în manşa retur a turului III preliminar din Liga Campionilor. La Praga, scorul a fost egal, 1-1, însă acum golul marcat în deplasare nu mai contează. FCSB are nevoie de victorie pentru a se califica în playoff. 



Gigi Becali a anunţat că va fi calvar în Ghencea pentru cehi. 

"Jucăm acasă. O să fie calvar în Ghencea. Normal trebuie să dăm gol repede, să ne facem jocul uşor. Aşa văd eu jocul. Sunt o echipă valoroasă, dar dacă jucam cu CFR Cluj nu aveam curajul ăsta, nici cu Craiova, nici cu Rapid. Ca atare, jucăm acasă, cu o echipă care e sub valoarea CFR-ului, Rapidului şi Craiovei.

Ei au spus că dacă jucăm şi cu Miculescu şi cu Popa nu mai avem schimbare de atacant pe final. M-au convins cu asta, normal. Eu fac echipa, dar nu o dictez. Mă consult şi cu Meme, şi cu Pintilii”, a declarat Gigi Becali, la Digisport. 

Presa din Cehia îl face praf pe Gigi Becali 

"Boss-ul FCSB, nebunul de pe tronul de aur. L-a dat afară pe Ondrasek după două luni.

Echipa care a păstrat numele Steaua se zvârcolește prin liga secundă, cealaltă, FCSB, se luptă cu Sparta pentru Champions League. Să vină abrevierea de la FC Steaua București?

E o poveste nebună acolo, și nu e de mirare câtă vreme echipa este condusă de pseudo-scriitorul, om de afaceri local, George ”Gigi” Becali, auto-proclamatul Dumnezeu al fotbalului din București.

Puțini patroni din Europa sunt ca el. A acumulat averea prin afaceri ciudate cu armata și cu pământuri. Și în fotbal funcționează neortodox, după cum a zis-o chiar el: ”Eu dau banii pentru tot, așa că eu decid tot.

Jucătorii se simt bine lângă nebun, care locuiește undeva în afara Bucureștiului și care stă pe un tron de aur, de unde ocazional discută cu jurnaliștii", au scris cei de la Isport Blezk

Charalambous şi-a avertizat jucătorii 

”Știm că va fi o partidă grea, ne-am pregătit pentru un meci dificil, am analizat adversarul și îi cunoaștem mai bune după primul meci. Vom da totul pentru a ne califica, ăsta este obiectivul pentru mâine. Știm că stadionul va fi plin, asta va fi diferența față de primul joc. Sunt sigur că fanii ne vor susține din primul până în ultimul minut. Sper că vor fi fericiți după joc.

Suntem pregătiți pentru orice situație. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cu siguranță ne-am gândit la orice scenariu și suntem pregătiți pentru orice situație.

Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă dinaintea meciului. 

DCSport.ro şi-a întrebat cititorii dacă FCSB se va califica în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, iar rezultatul este foarte strâns. 

51,6% dintre cititori au menţionat că FCSB nu va ajunge în grupele Ligii Campionilor, în timp ce 48,4% sunt convinşi că echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii va sta din nou la masa bogaţilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel