Fotbal Premieră la Copa America. Shakira cântă în pauza finalei

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cântăreața Shakira va susține un concert în pauza finalei Copa America.



Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) anunță că Shakira va cânta în pauza finalei Copa America. Finala are loc duminică, 14 iulie, pe Hard Rock Stadium din Miami (SUA).

Este o premieră faptul că va avea loc un spectacol muzical în timpul pauzei unei finale la Copa America.

Shakira este un superstar care reprezintă şi arată măreţia Americii Latine. La fel ca fotbalul nostru, acea zi a finalei va fi o sărbătoare şi cine în afara Shakirei ar fi putut fi alături de noi pentru a ne bucura de această mare finală”, a declarat Alejandro Dominguez, preşedintele CONMEBOL, într-un mesaj pe reţeaua de socializare X, conform agenției EFE, citată de Agerpres.

Argentina şi Canada se vor înfrunta marţi, pe MetLife Stadium din East Rutherford (New Jersey), în prima semifinală de la Copa America. Învingătoarea va juca în ultimul act cu câştigătoarea celei de-a doua semifinale, Columbia - Uruguay, programată miercuri la Charlotte (Carolina de Nord).

Melodia oficială a Copa America 2024

Aşa cum se ştie, ”Punteria”, ultimul hit al cunoscutei soliste columbiene Shakira, a fost ales melodia oficială a turneului de fotbal Copa America 2024, programat între 20 iunie şi 14 iulie în Statele Unite, cu şaisprezece selecţionate din CONMEBOL şi CONCACAF.

Este cel mai important eveniment fotbalistic al anului, pentru că ştim că această melodie va fi sunetul verii pentru fanii din întreaga lume. Este puterea culturii noastre şi a muzicii noastre”, a spus, în luna mai, Shakira în cadrul unui program al Univision, după ce a anunţat această veste.

Este pentru a treia oară când Shakira oferă un cântec oficial pentru un campionat important de fotbal. În 2010, ”Waka waka” a fost melodia Cupei Mondiale din Africa de Sud, iar patru ai mai târziu ”La La” a fost aleasă melodia Cupei Mondiale din 2014 din Brazilia.

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel