Stiri Poliţişti răniţi înaintea meciului Aston Villa - Legia Varşovia, din Conference League

Data publicării:
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Au fost ciocniri violente între fanii Legiei Varşovia şi poliţiştii britanici. 



 Patru poliţişti au fost răniţi şi 39 de persoane au fost arestate după "scenele dezgustătoare şi extrem de periculoase" care au avut loc joi înaintea meciului de fotbal Aston Villa - Legia Varşovia, disputat în oraşul Birmingham în Europa Conference League, informează DPA.

Poliţia din comitatul West Midlands a indicat că fanilor echipei poloneze nu li s-a permis intrarea pe stadion după ce au fost aruncate rachete asupra poliţiştilor înainte de startul partidei.

Potrivit unui comunicat, unul dintre poliţiştii răniţi a fost dus la spital, în timp ce doi cai şi doi câini ai poliţiei au fost, de asemenea, răniţi în "scene dezgustătoare şi extrem de periculoase".

Inspectorul şef Tim Robinson a afirmat: "Aceasta ar fi trebuit să fie o mare seară de fotbal, de care să se bucure fanii ambelor echipe. Din păcate, au existat scene îngrozitoare în care fanii echipei oaspete au creat pericol aruncând cu fumigene şi alte proiectile asupra poliţiştilor noştri."

Robinson a spus că "violenţa extremă" a făcut ca poliţia să nu aibă altă opţiune decât să-i împiedice pe suporterii Legiei să intre pe stadion. "Siguranţa tuturor este prioritatea noastră şi, în mod clar, nu am avut altă opţiune", a adăugat el.

Aston Villa a câştigat meciul cu 2-1 şi este sigură că va încheia grupa pe unul din primele două locuri, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





pixel