Superliga Romaniei Poli Iaşi - FC U Craiova 1948, rezultatul final. Scorul nu ajută niciuna dintre echipe

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Poli Iaşi şi FC U Craiova 1948 au jucat în etapa a treia a playout-ului. Meciul a însemnat debutul antrenorilor Tony da Silva şi Eugen Trică pe băncile celor două formaţii. 



Rezultatul final a fost 0-0, după un meci în care FC U Craiova a avut un gol anulat şi un penalty acordat, dar anulat ulterior de intervenţia VAR. Scorul nu ajută niciuna dintre cele două echipe, care rămân în zona periculoasă a clasamentului. După acest meci, Poli Iaşi are 18 puncte, în timp ce FC U Craiova are 17 puncte. Cele două echipe pot fi depăşite de Dinamo Bucureşti, dacă elevii lui Zeljko Kopic se impun la Galaţi, contra celor de la Oţelul. 

Prima repriză a adus două faze controversate, ambele analizate de arbitrajul video (VAR): un gol marcat de William Baeten pentru oaspeţi şi anulat pentru ofsaid (16) şi un penalty acordat iniţial pentru henţ la Nicolas Samayoa (30) şi anulat ulterior. Arbitrul Rareş George Vidican a prelungit prima repriză cu 11 minute.

Finalul primei reprize a adus şi ocazii mari pentru ieşeni, însă Ionuţ Gurău l-a blocat pe Adel Bettaieb (45+8) şi a apărat mingea trimisă cu capul de Sergiu Buş (45+9).

Poli a mai ratat prin suedezul Kevin Kabran (84), care a trimis cu capul pe lângă poartă din 6 metri.

Oaspeţii puteau da lovitura în minutele adiţionale, dar Sekou Sidibe a trimis în bară după o neînţelegere între fundaşii Florin Ilie şi Ştefan Ştefanovici (90+2).

Poli Iaşi a ajuns la şase etape consecutive fără victorie, patru egaluri şi două eşecuri.

FCU Craiova are doar două puncte în ultimele nouă etape.

Ambele partide directe din sezonul regulat s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel