Fotbal Poli Iași - FC Botoșani: Romario Benzar, scos de pe teren în lacrimi după doar 6 minute

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Partida dintre Poli Iași și FC Botoșani, disputată pe stadionul din Copou, a fost marcată de un moment dramatic și rar întâlnit pe terenul de fotbal. Romario Benzar, fundașul dreapta al echipei FC Botoșani, a fost nevoit să părăsească terenul în lacrimi la doar 6 minute după ce a fost introdus în joc.



Meciul a început în forță, unicul gol al partidei fiind marcat de Mihai Bordeianu în minutul 6, cu o pasă decisivă de la Todor Todoroski. După pauză, la scorul de 1-0 pentru gazde, antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a decis să facă o schimbare tactică, înlocuindu-l pe mijlocașul David Gabriel cu Romario Benzar.

Romario Benzar, în vârstă de 32 de ani, a intrat pe teren în minutul 46, însă doar 6 minute mai târziu, în minutul 52, după un sprint spre propriul careu, a suferit o problemă medicală serioasă. Benzar a cerut imediat să fie schimbat, fiind vizibil afectat și în lacrimi în timp ce părăsea terenul, însoțit de staff-ul medical.

Schimbare de urgență

Situația l-a obligat pe antrenorul Bogdan Andone să efectueze o schimbare rapidă, introducându-l pe atacantul Zoran Mitrov în locul lui Benzar. Incidentul a lăsat o impresie puternică asupra colegilor și fanilor prezenți pe stadion, adăugând o notă de dramatism meciului.

Momentul emoționant în care Benzar a părăsit terenul în lacrimi a fost surprins de camerele de filmat și a stârnit reacții puternice pe rețelele de socializare. Nu au fost furnizate informații suplimentare despre natura exactă a problemei medicale a lui Benzar, dar se așteaptă ca echipa medicală a FC Botoșani să ofere detalii în zilele următoare.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, Poli Iași, dar momentele dramatice trăite de Romario Benzar au lăsat o amprentă semnificativă asupra meciului, evidențiind vulnerabilitatea și emoțiile din spatele jocului de fotbal.

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Fotbal





pixel