Superliga Romaniei Poli Iaşi - Dinamo, meciul care a închis etapa a V-a. Remiză spectaculoasă în Copou

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Poli Iaşi primeşte vizita celor de la Dinamo în etapa a V-a. Meciul e livetext pe DCSport.ro. 



Poli Iaşi şi Dinamo remizează, scor 2-2, în ultimul meci al etapei a V-a. Poli Iaşi a acumulat 4 puncte în clasament, în timp ce Dinamo a ajuns la cota 8 în 5 etape. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min 75: BARĂ pentru Dinamo, la şutul lui Borduşanu! 

Min 65: Golubovic parează un nou şut periculos. 

Min 58: Tailson trage mult peste poartă, din marginea careului. 

Min 57: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DINAMO. Todoroski îşi bagă mingea în propria poartă, după centrarea lui Sivis. 

Min 51: Ahmed Bani trage de la 22 de metri, dar mingea se duce pe lângă poartă. 

A început repriza secundă! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PAUZĂ

Min 45+4: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL POLI IAŞI. Samayoa înscrie pentru Poli Iaşi dintr-un corner. Este 2-1 pentru ieşeni. 

Min 34: Ocazie uriaşă pentru Poli Iaşi. Camberi trage peste poartă din careu, dar spune că a fost împins. Poli Iaşi cere penalty. Arbitrul a considerat că nu a fost nimic! 

Min 22: Dennis Politic a fost foarte aproape de gol, dar Jesus Fernandez s-a opus. 

Min 16: Este asediu la poarta lui Dinamo. Golubovic reuşeşte să prindă încă o minge, dar ieşenii trag la poartă din toate poziţiile. 

Min 13: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL POLI IAŞI. După cornerul rezultat, mingea a ajuns la Bordeianu care a prins un trasor de la peste 25 de metri, direct în vinclu. Pe reluare se vede că mingea a fost şi deviată de Gnahore! 

Min 13: Alin Roman prinde un nou şut bun, dar Golubovic e din nou la post. 

Min 11: Raul Opruţ trimite periculos în careu, dar mingea e respinsă în corner. 

Min 7: Alin Roman şutează din nou, dar pe lângă poartă. Poli Iaşi presează! 

Min 4: Ocazie pentru Poli Iaşi, imediat după golul primit. Două mingi scoase de Golubovic. A fost aproape să ia gol din corner, apoi Alin Roman a trimis din careu, dar Golubovic s-a opus din nou! 

Min 3: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DINAMO. Astrit Selmani deschide scorul pentru Dinamo. 

Min 1: Penalty pentru Dinamo, obţinut de Selmani în secunda 24. 

A început meciul! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poli Iaşi primeşte vizita lui Dinamo în Copou luni, 12 august, de la ora 22:00. Elevii lui Zeljko Kopic au un start bun de campionat, cu două victorii, un egal şi o înfrângere. Poli Iaşi, de cealaltă parte, este ultima în clasament. Trupa lui Tony da Silva a înregistrat o singură victorie şi trei eşecuri în primele 4 etape. 

Cele două echipe au mai fost adversare de 24 de ori în campionat. De 10 ori au câştigat cei de la Dinamo, în timp ce ieşenii au câştigat 7 dispute. Alte şapte meciuri s-au încheiat la egalitate. În deplasare, însă, Dinamo a reuşit să câştige de doar două ori în faţa lui Poli Iaşi. Trei partide s-au încheiat la egalitate, în timp ce ieşenii şi-au obţinut toate victoriile în faţa "câinilor" pe teren propriu. 

Prima confruntare a avut loc pe „Arena Naţională", pe 29 iulie 2012, şi s-a încheiat cu 5-2 pentru gazdele de atunci. Eroul partidei a fost George Ţucudean, cel care a marcat de patru ori şi a oferit pasa decisivă la cea de a cincea reuşită a dinamoviştilor (Laurenţiu Rus). Pentru vizitatori au punctat Daniel Onofraş şi Iulian Vladu. Acesta a fost şi meciul cu cele mai multe goluri.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a avut loc pe 14 aprilie 2024. Dinamo s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Ahmed Bani. 

23 de jucători a utilizat Poli în primele patru etape, dintre care 12 sunt străini. Dinamo s-a bazat pe 20 de fotbalişti, 10 dintre ei începând fiecare meci ca titulari.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel