Superliga Romaniei Poli Iaşi a transferat un atacant şi doi mijlocaşi după ce Tony da Silva a ameninţat că demisionează

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Poli Iaşi a fost la un pas să îşi piardă antrenorul chiar înaintea startului Ligii 1. Tony da Silva a ameninţat cu demisia după amicalul pierdut contra celor de la Zimbrul Chişinău, scor 0-3. 



Antrenorul portughez a spus atunci că echipa are nevoie de un atacant, iar conducerea i-a îndeplinit dorinţa. 

Un atacant şi doi mijlocaşi, transferaţi la Poli Iaşi 

Atacantul Florian Kamberi, născut la data de 8 martie 1995, în Elveţia, are 1,89 m şi a adunat aproape 300 de jocuri oficiale în carieră, multe dintre ele în campionate importante din Europa, precum cel din Scoţia (21 de goluri marcate), Elveţia, Germania sau Croaţia. Printre echipele la care a jucat să numără Grasshoppers, Karlsruher SC, Hibernian, Glasgow Rangers, Aberdeen, St Gallen, Winterthur, Huddersfield, Sheffield Wednesday sau Slaven Belupo.

Mijlocaşul central de picior drept Robert Miskovic a semnat şi el un contract cu Poli Iaşi. Născut la data de 20 octombrie 1999 la Igolstadt (Germania), fotbalistul de 1,90 m, care are şi cetăţenie croată, a venit de la Banik Ostrava (Cehia). A bifat şi 4 selecţii la naţionala U20 a Croaţiei. A mai jucat la NK Osijek, Dinamo Zagreb, Zrinjski Mostar, Sloboda Tuzla, între altele.

Matei Tănasă, născut la data de 8 octombrie 2005, este un jucător polivalent, cu talia de 1,80 m, care s-a format la Didi Junior Iaşi, de unde a ajuns la FCSB. În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă, scrie Agerpres.

Tony a ameninţat cu demisia 

"Am fost la vestiar și i-am tras de urechi pe băieți. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii. A fost primul meci acasă, cu suporteri pe stadion, băieții erau nerăbdători, au făcut lucrurile prea repede, ultima decizie nu a fost inspirată.

În repriza a doua am făcut niște schimbări, dar am luat două goluri. Avem o primă fază de construcție interesantă. Conducerea trebuie să facă un efort mare să aducă un vârf diferit, pentru că am jucat toată pregătirea fără atacant central.

Avem doar jucători mobili în față, trebuie să ne adaptăm la asta. Nu mă îngrijorează neapărat scorul, eu sunt îngrijorat numai de atitudine. Asta le-am spus și băieților în vestiar. Nu mi-a plăcut. Bine că s-a întâmplat acum, avem timp să corectăm. Eu cu atitudinea asta sunt primul care pleacă. Nu-mi place! Eu pot să pierd, dar cu capul sus, asta a fost deviza mea de fiecare dată.

Eu sunt ca tatăl lor, când îmi place le spun, când nu-mi place îi cert. Eu nu sunt fraier și nu fac teatru. Am greșit, dar se întâmplă, mă deranjează însă când greșeala se repetă. Avem timp până la meci să ne revenim”, a declarat Tony după meciul cu Zimbru, pe pagina de Facebook a celor de la Poli Iaşi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel