Superliga Romaniei Pleacă Gică Hagi de la conducerea Farului? Declarații importante după înfrângerea 0-5 în fața Rapidului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Rapid a înregistrat prima victorie în Giulești din acest sezon, scor 5-0 contra Farului Constanța, într-un meci care a contat pentru a XIII-a etapă a Superligii.



Gică Hagi a fost foarte dezamăgit după meci, spunând că o analiză a tuturor reprezentanților clubului, de la staff până la jucători, este necesară. Antrenorul nu s-a autoexclus din discuție, astfel că rămâne de văzut ce schimbări vor începe să apară la Farul Constanța, după înfrângerea dureroasă contra celor de la FC Rapid.

Gică Hagi: „Toți suntem într-o evaluare, jucătorii, staff-ul, eu”

„Tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine. Am venit să spun cât mai puțin. Am petrecut clipe foarte bune la Farul, dar se pare că am ajuns într-un punct în care nu mai facem ce trebuie.

E o situația grea, trebuie să ne gândim, să tragem concluzii și să schimbăm lucrurile. Legat de meci, eu pot să vorbesc doar de prima repriză. Nu am înțeles ce joc avem, ce pregătim. E clar că adversarul joacă și cred că ne-au dominat, au făcut un meci mare și noi nu am putut. 

Nu le-am zis nimic. E realitatea, în fotbal n-ai ce să faci. Ori ești cel mai bun și cel mai frumos, cum am fost noi o perioadă, ori în halul ăsta cum am ajuns. Am trăit clipe pe care nu și le dorește niciun jucător. Toți suntem de vină, vedem dacă vom merge înainte. Avem o seară să reflectăm și vedem ce vom face. 

Sunt multe pe care aș putea să le zic la cald. Cred că cea mai mare problemă la Farul e că a ieșit campioană. Cred că suntem prea sus, nu mai suntem realiști și cu picioarele pe pământ. Fotbalul te pedepsește. N-am înțeles în seara asta, nici două pase, numai pase lungi. Defensiv, noi n-am recuperat de două ori. 

Toți suntem într-o evaluare, jucătorii, staff-ul, eu. Avem o problemă în momentul de față. Cine va rămâne trebuie să lupte pentru Farul, trebuie să schimbăm totul. În fotbal totul durează o zi, iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte greu.

Poate nu o să mai fiu pe bancă, vedem. Vedem cine va rămâne. Cine vrea să mai fie aici, pentru că poate unii nu mai vor”, a declarat Gică Hagi, după meci.

După 13 etape disputate, Farul Constanța se află pe locul 14, cu 13 puncte, în timp ce Rapid București se clasează pe a 10-a poziție, cu 16 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel