Superliga Romaniei Petrila nu pleacă de la Rapid în această vară. Marius Şumudică şi Dan Şucu au închis orice discuţie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

S-a încheiat şi telenovela transferului lui Claudiu Petrila. Jucătorul este declarat netransferabil acum, însă conducerea Rapidului i-ar fi stabilit şi un preţ minim începând din perioada de transferuri din iarnă. 



"Şumudică şi domnii Angelescu şi Şucu au avut o discuţie pe finalul săptămânii trecute şi au ajuns la o concluzie: Petrila este netrasferabil, este foarte important pentru proiect. O să i se mărească şi salariul. Din ce ştim noi, la Fanatik, se va mări pe undeva la 15.000 euro pe lună. Iar preţul minim pentru Petrila, stabilit de conducerea Rapidului, când va veni oferta, este de 3 milioane de euro. 

Nu se pune problema să plece acum, dar dacă în iarnă apar oferte, discuţiile pentru Petrila vor porni de la 3 milioane de euro. Este suma minimă pentru care Rapid se va aşeza la masă, dar nu acum. Acum e netransferabil", a declarat Horia Ivanovici la Fanatik. 

Marius Şumudică nici nu a vrut să audă: O prostie pe care o tot aud 

După ce în presă a apărut informaţia conform căreia Claudiu Petrila ar avea o ofertă de 1,3 milioane de euro din Israel, Marius Şumudică a reacţionat. 

"N-a fost nicio discuție să plece Petrila. Este o prostie pe care o aud. Nu vreau să intru în amănunte. Și alții spun că Boupendza e al lor... la mine n-a existat nicio discuție, iar eu acum am închis telefonul cu domnul Șucu, vorbesc cu domnul Angelescu. Cred că vorbim de 10 ori pe zi. Nici nu s-a pus problema să plece Petrila sau ceva de genul ăsta.

La urechile mele n-a ajuns nimic în legătură cu acest transfer și nici nu cred că e momentul să plece Petrila. Nici nu e treaba mea când va pleca Petrila sau dacă va pleca Petrila. Eu sunt antrenor, antrenez ceea ce am la dispoziție, dar bănuiesc că aș fi fost întrebat. E un subiect care nici n-a existat.

Nu mai aducem pe nimeni. De plecat nu pot să zic. Dacă un jucător vine și spune că e nemulțumit de ceea ce îi oferă clubul Rapid... dar nu cred că pleacă câinele de la măcelărie", a declarat Marius Șumudică.

Petrila, declaraţie sinceră despre Neil Lennon 

”În viziunea lui, Lennon considera că joc mai bine acolo (n.r în poziţie centrală), dar cred că am văzut cu toții că nu e un post care mi se potrivește. A încercat, am încercat și eu să mă adaptez cât de bine am putut, dar nu era pentru mine.

Nu am apucat să-i spun asta, fiindcă a fost totul prea din scurt, dar dacă am fi continuat la fel, probabil că am fi avut un dialog despre asta, să-i spun că nu pot juca în acea poziție”, a declarat Petrila. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel