Fotbal Peste 4,87 milioane de oameni au vizionat meciul! Ce partidă a reușit un record de audiență

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Competiția de fotbal Copa America a reușit să înregistreze un record de audiență.



Recod de audiență la Uruguay - SUA

Meciul Uruguay - Statele Unite ale Americii (1-0) a stabilit un record de audiență la competiția de fotbal Copa America 2024 organizată de SUA.

Meciul, din cadrul Grupei C, a dus la eliminarea gazdelor din competiție, dar a atras o medie de 3,78 milioane telespectatori pe canalul FS1.

Conform Fox Sports, este cea mai mare audiență pentru un meci din afara Cupei Mondiale la FS1 şi cea mai mare audiență în rândul telespectatorilor de limba engleză din Statele Unite pentru un meci de la Copa America.

Recordul anterior de audiență s-a înregistrat la un meci SUA - Bolivia (2-0), disputat pe 23 iunie, tot în Grupa C, cu o medie de 3,19 milioane de telespectatori.

4,78 milioane de telespectatori

Spre finalul meciului Uruguay - SUA, vârful de audiență a ajuns la un maxim de 4,87 milioane de telespectatori.

În faza grupelor, în care meciurile au fost transmise pe canalele Fox, FS1 şi FS2, audiența a fost în medie de 1,1 milioane de telespectatori, în creştere cu 216.000 față de cea de la ediția 2021 din Brazilia.

La precedenta ediție a competiției organizată în Statele Unite, în 2016, audiența medie a fost de 774.000 de telespectatori, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel