Echipa nationala Parcursul lui Nicolae Stanciu la EURO 2024, analizat. „Și eu îl iubesc pe Stanciu, dar...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Evoluția căpitanului echipei naționale a României a fost analizată, după încheierea parcursului României la EURO 2024.



Nicolae Stanciu, inconstant

Echipa națională a României a înfruntat selecționata Olandei în faza optimilor de finală de la EURO 2024, marți seară, scor 0-3. După înfrângerea din această fază a competiției, „tricolorii” au fost supuși unei analize privind prestația în cadrul tuturor meciurilor de la Campionatul European de fotbal din Germania.

Basarab Panduru și Mihai Stoica au examinat fiecare tricolor în parte, aceștia spunând, despre căpitanul Nicolae Stanciu, că nu a fost constant pe parcursul turneului.

„Și eu îl iubesc pe Stanciu, dar una e să îl iubești pe Stanciu și alta e să văd că ba ești bun, ba nu exiști. Mi se par diferențe din cale afară de mari”, a spus Basarab Panduru.

„Stanciu a deschis balul, execuția lui concurează cu șanse reale pentru titlul de cel mai frumos gol al acestui turneu. Nu știu unde eram dacă nu marca acel gol fenomenal. Golul acela ridică mult media, dar în rest..nu a avut evoluții la nivelul la care ne-a arătat că poate să joace”, a adăugat și MM Stoica, potrivit orangesport.ro.

Declarațiile lui Stanciu, după meciul contra Olandei

„Toată lumea își dorea să ajungem în sferturi. Prea multe nu ar fi de zis. Am început bine, iar după gol au controlat jocul. Nu e normal să lăsăm spații. Olanda este o echipă puternică cu jucători buni. Ele își pot reveni în fazele eliminatorii. Sunt mândru de colegii mei. 

Am făcut ceea ce am vorbit în dimineața meciului în Andorra. Am stabilit că ieșim după fiecare meci fără regrete. Astăzi am strâns mâna și adversarului. Au fost mai buni decât noi. Ne-am privit în ochi în vestiar. Am făcut o treabă bună. Au trecut 24 de ani de când am ieșit dintr-o grupă. Sunt mândru de băieți și de echipă. Sunt mândru că sunt român. 

Fanii ne-am motivat. Sper să fie mândri de noi. Pentru ei am jucat. Suntem conștienți că ceea ce va urma va fi și mai dificil. La anul vor fi preliminarii și cred că eu grupul are tot ce îi trebuie pentru a se califica la Mondial.”, a declarat Nicolae Stanciu, la PRO TV.

Olanda va întâlni Turcia în sferturile de finală ale EURO 2024. Programul complet al ultimelor meciuri poate fi accesat AICI.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel