Superliga Romaniei "Parcă mă văd în trecut, acelaşi discurs îl aveam anul trecut" / "Am arătat jalnic". Principalele reacţii de la FC Botoşani după înfrângerea cu Sepsi

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sepsi OSK s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la FC Botoşani în primul meci din etapa a IX-a. Iată principalele reacţii din tabăra învinşilor. 



Eduard Florescu a fost întrebat dacă există vreun conflict între el şi Liviu Ciobotariu, după ce a fost rezervă la meciul cu Sepsi şi a intrat în minutul 58 pe teren. 

"Nu se întâmplă nimic, pur şi simplu aceasta a fost decizia lui Mister, o respect. Nu trebuie să fiu eu titular meci de meci. Suntem o echipă, nu sunt doar eu aici. Sunt foarte dureroase ultimele rezultate. Nu suntem într-un moment bun, ne aşteptam la altceva de la acest meci. Ne-am antrenat bine, dar nu reuşim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Este îngrijorător că nu marcăm, dar nu avem ce să facem. Parcă mă văd în trecut, acelaşi discurs îl aveam şi anul trecut. Nu avem ce face, trebuie să o scoatem la capăt", a declarat Eduard Florescu. 

"Am arătat jalnic"

Fundaşul Andrei Miron a tras o concluzie dură după meci. 

"Ce să mai fie de zis? Nu mai e nimic de zis. În prima repriză am luat un gol uşor. Am controlat jocul, am avut posesie, am jucat bine între linii, dar ajungem în faţă şi nu avem situaţie de gol. Primim goluri multe, nu reuşim să marcăm. În a doua repriză cred că am arătat jalnic. Ăştia suntem, alţii nu mai vin. Vine meciul cu Buzăul, trebuie să câştigăm. Trec etapele, s-a dus începutul de campionat şi suntem tot jos. Sper să nu mai trecem prin ce am trecut anul trecut. Nu e o apăsare, nu e un deja vu, nu cred că echipa arată ca în sezonul trecut, mai ales la începutul sezonului, dar trec etapele şi nu adunăm puncte. Avem meci vineri, dacă reuşim să luăm cele 3 puncte eu zic că ne revenim", a declarat şi Andrei Miron. 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

La primul meci în noul mandat al antrenorului Valentin Suciu, covăsnenii au deschis scorul prin croatul Gabriel Debeljuh (10). Sepsi OSK şi-a majorat diferenţa prin nord-macedoneanul Isnik Alimi (63 - penalty), după ce elveţianul Oberlin a fost faultat în careu de Patricio Matricardi, lovitura de pedeapsă fiind acordată cu ajutorul arbitrajului video.

Dimitri Oberlin (87) a marcat primul său gol în Superligă, din centrarea lui Andres Dumitrescu.

La gazde a debutat cu acest prilej fundaşul Denis Haruţ (ex-FC Botoşani), venit de la FCSB.

Francezul Hervin Ongenda a revenit la FC Botoşani, el intrând la pauză.

Sepsi OSK a pus capăt unei serii de patru înfrângeri, ultimele trei fără gol marcat. FC Botoşani a ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel