Fotbal international PAOK Salonic îşi ia fundaş câştigător de Liga Campionilor. Super adversar pentru FCSB în Europa League

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat un super transfer pe care PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, este la doar câteva ore de a-l realiza. 



Este vorba despre fundaşul croat Dejan Lovren, care a câştigat Liga Campionilor şi titlul în Premier League cu Liverpool. Acesta ar urma să vină la Salonic de la Olympique Lyon. 

"Formaţia greacă PAOK Salonic este aproape să bată palma cu Dejan Lovren, de la Olympique Lyon. Mai sunt de pus la punct câteva detalii, după ce Lovren a acceptat deja oferta. Cluburile au început să facă schimb de documente pentru a finaliza transferul", a anunţat Fabrizio Romano. 

Răzvan Lucescu va da piept cu FCSB în această ediție de Europa League. Cele două se vor înfrunta în faza ligii, în data de 3 octombrie, într-o partidă programată la Salonic.

Ce a spus Răzvan Lucescu despre meciul cu FCSB 

”Sunt opt meciuri pe care le jucăm, opt meciuri diferite, nimeni nu înțelege nimic la acest moment, este primul an, nu se pot face calcule.

Meci după meci, vedem. Până la meciul cu FCSB, avem un alt meci, cu Galatasaray, iar până la acel meci, avem alte meciuri în campionat. Imediat după întrerupere avem cu Panathinaikos.

Pentru mine asta este mai important decât ce va fi cu FCSB peste o lună. N-am ce să vă spun, nu vă zic nimic interesant, vorbim atunci când va fi cazul”, a spus Răzvan Lucescu.

Elias Charalambous vrea puncte în Europa League 

”Grupa este frumoasă, o grupă interesantă, echipe mari, echipe frumoase. Sunt fericit că vom juca cu multe echipe diferite, United, echipe din Grecia. Avem șansa să avem o experiență frumoasă la aceste jocuri. Sunt fericit că vom întâlni PAOK, fosta mea echipă. Am multe amintiri acolo.

Răzvan este un antrenor care m-a ajutat foarte mult în carieră. Am învățat foarte multe lucruri de la el. Am fost de două-trei ori în cantonament, l-am văzut la treabă, mi-a dat unele sfaturi. Mă bucur să îl văd pe Răzvan.

Este o experiență frumoasă pentru toată lumea, dar imediat după ce ne-am calificat am spus că nu vom merge acolo doar ca să ne distrăm, mergem acolo să facem cât mai multe puncte. Mai întâi, trebuie să ne concentrăm la jocul de mâine, pentru că avem nevoie de puncte. Am ajuns în Europa câștigând campionatul și vrem să facem acest lucru din nou dacă este posibil.

Manchester United este cel mai important nume, este un club istoric, dar toate echipele care au ajuns în Europa League sunt echipe foarte bune. Olympiacos, Rangers, Qarabag. Să ajungi în grupe înseamnă să ai calitate, dar, ca nume, Manchester United este cea mai importantă”, a spus Elias Charalambous.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel