Fotbal international PAOK a câştigat din nou în Grecia, dar Răzvan Lucescu îşi continuă războiul cu arbitrii. "Victorie împotriva VAR"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

PAOK Salonic a câştigat în deplasare, scor 2-1, contra lui Atromitos, dar Răzvan Lucescu spune că victoria este una obţinută împotriva arbitrilor şi a sistemului VAR. 



”Este o victorie incredibilă împotriva arbitrilor şi a VAR. Chiar nu pot să înţeleg de ce al doilea gol al nostru (n.r. din minutul 69, al lui Zivkovic) a fost anulat şi apoi a fost dat un fault. 

Ce a mai rămas de anul trecut, de la ultimul meci al sezonului, este valabil şi acum. Am câştigat împotriva arbitrilor! Nu pot să înţeleg ce s-a fluierat din primul şi până în ultimul minut al primei reprize!

În trei faze clare am ieşit pe contraatac şi jocul a fost oprit pentru a se întoarce faza. Cu siguranţă nu a fost un meci bun pentru noi. Am avut o deplasare, am avut probleme, nu am jucat cum ne-am dorit şi gazonul nu a fost la fel de bun, ok. Dar am luptat şi asta contează. O victorie uriaşă împotriva arbitrilor”, a spus Lucescu, la sport24.gr. 

PAOK are punctaj maxim în Grecia după 3 etape, dar este pe locul al doilea în clasament, în urma celor de la Olympiakos, care au un golaveraj mai bun. 

PAOK Salonic va juca împotriva lui FCSB în faza principală a Europa League. 

PAOK s-a calificat în Europa League, dar Răzvan Lucescu e sincer: Nu eram pregătiţi pentru Liga Campionilor

”Am avut probleme cu jucătorii care au venit târziu la pregătire, care au revenit de la Euro și care au venit după accidentări. Pare că am ratat ocazii mari în meciul retur cu Malmo, dar nu e așa. Timp de 95 de minute am fost calificați, a fost o chestiune doar de management. Nu eram pregătiți să mergem la acel nivel (n.r. Liga Campionilor) și am mers în Europa League.

(n.r. cum va fi în Europa League) Nu știu, nimeni nu știe, este un sistem nou pentru toate echipele, vom afla. Sunt mai multe meciuri în Europa League (n.r. în comparație cu UECL). Asta văd eu. Mă bucur că avem mai multe meciuri, este important pentru jucători.

În Europa trebuie să-ți construiești succesul, este un proces lung. De două ori am mers în sferturile de finală ale unei competiții europene (n.r. Conference League). Toate acestea ne oferă experiența de a gestiona lucrurile”, a spus Lucescu, potrivit Metrosport.gr. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel