Superliga Romaniei Ovidiu Sabău trage un semnal de alarmă la „U” Cluj: „Sunt semne clare că mai avem de lucru”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

„U” Cluj a reușit să câștige un punct în urma duelului din deplasare cu FCSB, dar antrenorul ardelenilor nu este complet mulțumit de prestația elevilor săi.



Meciul dintre FCSB și „U” Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon al Superligii.

În urma remizei de sâmbătă seară dintre cele două formații, scor 1-1, reacțiile de fiecare parte nu au așteptat să apară. Golurile din meci au fost înscrise de jucătorul „roș-albastru” Alexandru Musi (51), respectiv de Dan Nistor (57, penalty), după ce Malcom Edjouma a faultat în careul de 16 metri.

Sabău: „Mai trebuie să vină vreo trei jucători, căutăm”

Cu toate că ardelenii au plecat cu un punct de pe terenul celor de la FCSB, Ioan Ovidiu Sabău nu a văzut prea bine evoluția jucătorilor săi, spunând totodată că echipa clujeană va mai coopta noi membri.

„Mai avem mult de lucru, nu avem încă ritm. Când nu ai o pregătire bună și ai teamă de a te demarca, când suntem destul de lent și avem mingi ușor pierdute, sunt semne clare că mai avem de lucru și că avem probleme de ordin fizic.

Când ești obosit, nu ai echilibru. Dacă era alta pasa, sigur ajungeam în poziții de 1 la 1 cu portarul advers. Totuși, este un rezultat echitabil, a fost un adversar dificil FCSB. Suntem d-abia la 60-70% din potențial.

E un punct important, ne dă încredere. Sper ca și ceilalți jucători să se integreze rapid. Au și ei nevoie de jocuri. Mai trebuie să vină vreo trei jucători, căutăm”, a spus Sabău, la flash-interviu.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, nemulțumit de prestația jucătorilor roș-albaștri în meciul cu „U” Cluj: „Cum să faci așa ceva?!”

 

Chipciu: „Avem un lot mai competitiv față de anul trecut”

„E bine că am plecat cu un punct, puteam să plecăm și cu trei, dar și cu zero puncte. A fost ok temperatura, față de ce am trăit zilele astea. Probabil că noi reușim să contracarăm stilul lor de joc, nu suntem o sperietoare pentru ei.

Au jucători de calitate, e greu doar să te aperi. Avem un lot mai competitiv față de anul trecut. La cum am terminat meciul, nu suntem omogeni, e clar. Au fost foarte multe schimbări, trebuie să vedem un sistem, să ne omogenizăm.

Ne adaptăm și vedem cum ne simțim în meciurile viitoare. Va fi un meci greu pentru FCSB cu Maccabi. Cred că sunt cei mai buni din România ca lot, ca valoare individuală”, a spus căpitanul clujenilor, Alex Chipciu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel