Fotbal Ovidiu Haţegan, lăudat după ce a arbitrat FCU Craiova - FCSB 2-0. "Cu el poate câştiga cel mai bun"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcel Puşcaş l-a lăudat pe Ovidiu Haţegan, arbitrul meciului FCU Craiova - FCSB, din Cupa României, încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-0. 



"Dr OVIDIU HAȚEGAN, UN EXEMPLU DE: AȘA DA!

Lăsând jocul bun și inteligent al alor noștri de-o parte, trebuie scoasă în evidență în meciul de aseară și prestația centralului arădean, Ovidiu Hațegan.

Am criticat deseori arbitrajele. Justificat in cele mai multe cazuri. N-am fost singurul.

Ieri, doctorul Hațegan m-a făcut să și laud. De ce? Pentru că s-a remarcat prin PRESTANȚĂ, PROMPTITUDINE, PERSONALITATE, ÎNȚELEGERE A JOCULUI și mai ales DISCREȚIE.

Deși ne-am ales cu 3 cartonașe galbene, nu am nimic a-i reproșa. A lăsat avantaje neîntrerupând jocul, a trecut peste deciziile anapoda ale asistenților, a fost mereu aproape de fază, nu s-a bătut pe burtă cu jucătorii, n-a iritat publicul, a fost ponderat.

Pentru mine este o floare rară a arbitrajului. Nu doar românesc. Că decide pe terenul de joc sau în camera VAR, doctorul in viața de zi cu zi este doctor și în a arbitra fotbal.

Nu este coleric, flegmatic sau melancolic. Este sangvinic.

Cu un asemenea om și atitudine toți cei din fotbal putem sta liniștiți. Nu conspirăm, nu ne considerăm persecutați, nu îl bănuim de lucruri sau jocuri de culise. Este mai presus de ele. Cu el poate câștiga cel mai bun. Așadar, arbitrii pot fi și lăudați.

Cu o singură condiție: SĂ FIE HAȚEGANI!", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel