Superliga Romaniei Ovidiu Burcă laudă campania de transferuri a lui Dinamo, dar avertizează. "La Dinamo nu se doreşte doar stabilizare, ci performanţă"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ovidiu Burcă, fost antrenor al lui Dinamo, laudă campania de achiziţii din această vară a "câinilor". 



Raul Opruţ, Cătălin Cîrjan, Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Alexandru Roşca şi Adrian Caragea au fost transferaţi până acum de Dinamo. 

"Am văzut că au o campanie de achiziţii importantă. Am văzut jucători precum Cîrjan, Opruţ, un fundaş din prima ligă austriacă. Încearcă să construiască o echipă competitivă. Eu întotdeauna am spus, de când au venit cei de la Red-White, cunoscându-i pe oameni, că sunt foarte bine intenţionaţi şi că au tot ce e nevoie pentru a pune la dispoziţia unui club ca Dinamo. Având în vedere de unde am pornit, de la spectrul falimentului, până la o stabilizare, a fost cale lungă. Probabil că la un club ca Dinamo nu se doreşte doar stabilizare, ci performanţa, iar asta o faci cu investiţii şi infuzie de capital", a declarat Ovidiu Burcă la Prosport Live. 

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor general 2-0. 

Raul Opruţ, primele declaraţii după ce a semnat cu Dinamo 

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje. Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren. 

Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun. Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a spus Raul Opruț.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel