Superliga Romaniei Oţelul, victorioasă în amicalul cu NK Celje, echipă de Liga Campionilor

Data actualizării: | Data publicării:
Captură SC Oţelul Galati
Captură SC Oţelul Galati

Oţelul Galaţi a câştigat meciul amical cu NK Celje, campioana Sloveniei, echipă care va participa în preliminariile Ligii Campionilor. 



Slovenii au deschis scorul încă din minutul 11, dar Oţelul a reuşit să revină rapid la conducere, prin golurile marcate de Teles şi Tănasă. Până la pauză, Djuric a reuşit să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor. Jocul gălăţenilor a fost unul solid în defensivă, cu execuţii bune pe contraatac. Dorinel Munteanu a fost extrem de activ pe margine, strigând continuu indicaţii către jucători. 

Maftei a fost aproape de un gol spectaculos, dar voleul său a fost respins de la vinclu, în minutul 74. Până la final, slovenii au reuşit să reducă din diferenţă. Scor final, 3-2. 

Gălăţenii au avut parte şi de galerie la acest amical, mai mulţi suporteri fiind prezenţi să susţină echipa lui Dorinel Munteanu. 

Iată lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie Dorinel Munteanu în Austria: 

Portari: Maksym Kovalov, Iustin Popescu, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cissé, Teodor Farcaș, David Maftei, Andrei Rus, François Yabré, Milen Zhelev

Mijlocași: Cristian Chira, Juri Cisotti, Vasilije Djurić, Joao Pedro Lameira, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulić

Atacanți: Albert Hofman, Stipe Jurić, Alexandru Pop

Oţelul Galaţi mai are de disputat două partide amicale în Austria. Pe 1 iulie, elevii lui Dorinel Munteanu vor întâlni FK Jedinstvo Ub, din Serbia, în timp ce pe 3 iulie vor juca contra lui Marsaxlokk, din Malta. 

Gălăţenii revin în ţară pe 4 iulie. Campionatul începe pe 13 iulie. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel