Superliga Romaniei Oţelul revine pe teren, după o etapă de pauză. Dorinel Munteanu, nemulţumit de unii jucători. "A fost un semnal pentru mine, posibil să fac schimbări la echipă"

Data publicării:
SC Oțelul Galați
SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu a făcut mai multe declaraţii înaintea meciului cu Petrolul din etapa a VII-a a Ligii 1. Oţelul Galaţi nu a evoluat în etapa a VI-a, după ce CFR Cluj a cerut amânarea partidei. 



Oţelul Galaţi are 11 puncte, doar 3 goluri primite şi nicio înfrângere după primele 5 etape jucate. 

"Nu am fost mulţumit de această întrerupere, pentru că după încă două jocuri ne mai vine o întrerupere, de alte două săptămâni. Dar nu avem ce să facem, am discutat despre acest subiect. Am încercat să gestionez cât de bine am putut situaţia. Băieţii s-au pregătit foarte bine. Sper ca toată concentrarea noastră şi tot ce am făcut să se regăsească în jocul de la Ploieşti, unde va fi foarte greu, un joc cu o echipă bună, experimentată. 

Ştim că s-a schimbat antrenorul, consiliul director, îşi pun speranţe mari în acest sezon, dar şi noi mergem cu foarte mare încredere. Mergem să obţinem maximum de la această partidă. Trebuie să fim foarte hotărâţi în tot ce facem acolo. 

Ce a fost până acum nu cred că are nicio relevanţă, poate doar din punct de vedere psihic. Trebuie să fim foarte conştienţi că greul de abia acum începe. Îmi doresc să avem o constanţă în jocul echipei şi în rezultate", a declarat Dorinel Munteanu. 

Petrolul, un adversar redutabil. Au primit gol în doar 2 din cele 6 etape 

"Da, e o echipă care s-a schimbat. Speranţele sunt mari la Petrolul. Dar mai puţin ne interesează ce e acolo, eu voi transmite jucătorilor noştri ce trebuie să facă la meci. Ei trebuie să fie concentraţi 100% la acest joc, mental şi fizic, după aceea vedem cu ce ne poate surprinde adversarul", a mai spus Munteanu. 

Dorinel Munteanu anunţă schimbări la echipă 

Oţelul Galaţi a câştigat meciul amical cu Unirea Braniştea, singurul disputat în această perioadă de pauză, iar Dorinel Munteanu anunţă că e posibil să aibă loc schimbări la echipă în perioada următoare. 

"Eu nu am fost adeptul acestui tip de jocuri, dar am luat decizia să îl facem pentru jucătorii noi, pentru cei care au evoluat mai puţin. A fost un test util, dar e şi un semnal pentru mine. E posibil să mai fac schimbări pe viitor, ţinând cont de atitudinea unor jucători de la acest meci amical. Nu am fost mulţumit pe deplin, dar voi găsi soluţii, voi discuta cu jucătorii până la finalul perioadei de mercato, să vedem ce putem face. Dar nu mi-aş mai dori să facem transferuri. Mesajul meu a fost clar, jucătorii care sunt aici au deja o lună sau două, ştiu ce vreau eu, ei sunt datori", a mai spus tehnicianul. 

Doi jucători de la Oţelul, convocaţi pentru Liga Naţiunilor

"Jucătorii noștri, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se vor alătura lotului Naționalei Moldovei. Prima partidă, contând pentru Liga Națiunilor, va avea loc pe 7 septembrie, contra selecționatei din Malta. Cel de-al doilea meci, care va fi unul amical împotriva reprezentativei din San Marino, se va disputa pe 10 septembrie. Mult succes, băieți!", au transmis cei de la Oţelul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel