Superliga Romaniei Oţelul, o echipă "enervant de bună". Mircea Rednic a subliniat principalele calităţi ale gălăţenilor înainte de meciul UTA - Oţelul din etapa a V-a

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

UTA Arad primeşte vizita celor de la Oţelul Galaţi, liderul la zi al Ligii 1, sâmbătă, 10 august, de la ora 19:00. Mircea Rednic a subliniat calităţile elevilor lui Dorinel Munteanu şi a catalogat echipa Oţelului drept una "enervant de bună". 



Oţelul Galaţi a câştigat trei partide în acest sezon şi a făcut un rezultat de egalitate. Gălăţenii au învins FC Botoşani, FCSB şi FC Hermanstadt, şi au remizat acasă cu Farul Constanţa. Mircea Rednic îşi pune elevii în gardă înainte de meciul dintre UTA şi Oţelul, din etapa a V-a. 

"Au câştigat meciurile şi nu au avut meciuri uşoare. Au avut şi puţin noroc, e adevărat. Şi la Botoşani, şi acasă cu Farul, şi cu Hermanstadt, unde a fost un meci echilibrat şi s-a făcut o singură greşeală. (...) Şi la noi, toată lumea era supărată după meciul cu U Cluj, că nu merge jocul. Dar U Cluj le-a dat nana celor de la CFR Cluj, şi cu noi au avut jumătate de ocazie. Dar meciul de sâmbătă e foarte impoirtant pentru noi. Ar fi păcat ca după efortul făcut la Clinceni (n.r. 1-0 cu Unirea Slobozia) să nu facem tot ce putem să luăm 3 puncte acasă. 

Juri Cisotti nu e degeaba căpitan de echipă. Îi simţi prezenţa, e disponibil tot timpul, are o tehnică foarte bună. E un jucător periculos. Şi cei de la Oţelul sunt periculoşi la faze fixe. De aia spun eu că e o problemă lipsa lui Iliev. Şi Popa e un portar bun, dar ieşirea la fazele fixe nu e calitatea lui. La Botoşani, Oţelul a câştigat din două faze fixe. E o echipă grea, enervant de bună", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă. 

UTA şi-a pierdut portarul titular 

Dejan Iliev s-a accidentat şi nu va putea fi folosit la meciul dintre UTA Arad şi Oţelul Galaţi, din etapa a V-a a Ligii 1. Mircea Rednic anunţă că acum va trebui să pregătească al treilea portar pentru a fi rezervă la acest meci şi spune că "aşa suntem noi, stăm până în ultima zi". 

"Sunt supărat. Azi dimineaţă, Iliev a făcut o ecografie şi are o mică ruptură. Mai e Popa. Acum încercăm să îl facem pe Popescu rezervă, că aşa suntem noi, stăm până în ultima zi. Asta e situaţia. Mai e şi Dumiter, am fost anunţaţi că vineri va fi la antrenament. Nu ştiu care e situaţia lui, voi discuta şi cu medicul, şi cu preparatorul fizic. El spune că e apt, dar nu poţi fi apt după două săptămâni în care ai făcut doar tratament şi ceva alergătură. În funcţie de cum se simte, vom vedea, îi vom face un program. 

În rest, toată lumea e prezentă. 99% jucătorii noi vor fi şi ei cu noi. Toţi vor fi pe bancă, arătăm şi noi altfel. Avem deja două cărţi verzi venite, a treia urmează. Nu sunt probleme. În cursul zilei de vineri se va face, va fi pe bancă. Din punct de vedere fizic, Oulolo e la 90%, s-a antrenat până acum, a fost şi pe bancă la ultimul meci al fostei echipe în Conference League. Am vorbit cu el, arată fit. E foarte bine! Dacă o să fie nevoie, toţi mi-au zis că pot juca cel puţin 45 de minute. Partea proastă e că am avut două meciuri cu Iliev în poartă în care nu am luat gol. Nu am mai avut de mult două meciuri în care nu am luat gol", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel