Superliga Romaniei Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Data publicării:
Facebook SC Oțelul Galați
Facebook SC Oțelul Galați

Clubul de fotbal a anunțat cooptarea unui tânăr de 19 ani, în perioada de pregătire pentru sezonul 2024/2025.



Gallo, eligibil pentru Under 21

Născut în Italia, Valerio Gallo a semnat un contract pe doi ani cu echipa condusă de Dorinel Munteanu.

Gallo, în vârstă de 19 ani, atinge 1.80 metri și are dublă cetățenie, româno-italiană. E a ajuns la Oțelul după ce a activat în sezonul precedent la Gloria 2018 Bistrița, echipă cu care a disputat barajul de promovare în Liga 2.

Jucătorul s-a născut în provincia Torino, Valerio a fost format la cluburi din peninsulă și a decis în urmă cu trei ani să își încerce șansa în România, la clubul de Liga 3 Unirea Bascov (județul Argeș). În stagiunea 2023-2024, el s-a transferat la formația bistrițeană, iar acum a ajuns sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu în cantonamentul din Austria.

Mesajul lui Valerio Gallo pentru oțelari

„Este o șansă foarte mare pentru mine să reprezint Oțelul, motivație mai mare nu există. Mă voi dedica total pentru a-i demonstra domnului Dorinel Munteanu că poate conta pe mine. Sper să facem un an competițional bun și să ne mulțumim suporterii. Vă așteptăm la stadion!”, a transmis Valerio Gallo.

Valerio este eligibil pentru regula Under 21 din Superliga. El poate activa atât ca fundaș dreapta, cât și ca apărător de bandă stângă sau ca mijlocaș defensiv.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?