Superliga Romaniei Oțelul Galați încheie stagiul de pregătire din Austria cu o victorie, scor 4-1 cu a patra echipă din liga malteză

Data actualizării: | Data publicării:
Captură de ecran Oțelul TV
Captură de ecran Oțelul TV

Elevii lui Dorinel Munteanu au reușit să înregistreze trei victorii din tot atâtea meciuri amicale disputate în această vară.



Oțelul Galați învinge și echipa ce joacă în Conference League. E al treilea meci câștigat, din tot atâtea disputate

Echipa de fotbal Oțelul Galați a învins formația malteză Marsaxlokk FC, scor  4-1, miercuri, în Sportplatz Schwadorf din Viena, în ultima partidă de verificare din stagiul de pregătire din Austria.

Frederic Maciel (27), Răzvan Tănasă (31, 38) și Chira (82) au marcat golurile Oțelului, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Pentru reprezentanta Maltei în Conference League a înscris fotbalistul Lucas Lopez (81).

Antrenorul oțelarilor, Dorinel Munteanu, a trimis în teren echipa: I. Popescu (Kovalov, 46) - Adăscăliței (Maftei, 46), Cisse (Yabre, 46), Stevanovic (Zivulic, 46), Jelev (A. Rus, 60) - J. Lameira (N. Roșu, 55), Teles (I. Neagu, 55), Cisotti (căpitan; Chia, 55) - Maciel ,(Hofman, 60), Al. Pop (Stăuciuc, 60), R. Tănasă (Djuric, 46).

De asemenea, au fost indisponibili Juric, nou venit în echipa de la malul Dunării, și Farcaș (menajați din cauza unor probleme medicale) și Gallo (învoit).

Al doilea meci de verificare al oțelarilor desfășurat în Austria s-a încheiat tot cu o victorie pentru elevii lui Dorinel Munteanu, care au învins gruparea FK Jedinstvo Ub, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Stăuciuc, un atacant aflat în probe. Acesta are 22 de ani, iar în ultimul sezon a fost legitimat la FBC Gravina, din SERIE D, Italia. Stăuciuc are 1,93m înălțime şi joacă pe poziția de atacant central.

Primul meci amical, cel împotriva campioanei slovene, NK Celje, a avut loc chiar în Slovenia, unde Oțelul s-a impus cu scorul de 3-2.

În ceea ce privește sezonul 2024/2025 al Superligii, oțelarii vor debuta pe 15 iulie, începând cu ora 18:30, întâlnind formația celor de la FC Botoșani, echipă în fața căreia a încheiat campionatul anterior, scor 2-0, ducându-i pe botoșăneni în barajul de promovare/menținere în prima divizie de fotbal.

Al doilea meci pe care oțelarii îl vor disputa va fi pe teren propriu, pe 22 iulie, în fața formației lui Gică Hagi, Farul Constanța, începând cu ora 21:30.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel