Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, în continuare neînvinsă în Liga 1. Dorinel Munteanu anunţă că mai vrea 2 jucători

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe cu 2-0 în etapa a VIII-a şi rămâne neînvinsă. Gălăţenii au acum 15 puncte şi au urcat pe locul al doilea în clasament. 



Meciul de la Galaţi a început cu probleme, după ce antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck, a sesizat că porţile de pe stadionul Oţelul nu sunt egale ca dimensiune. Dorinel Munteanu l-a acuzat la final că a apelat la "românisme". Regulamentul LPF impune ca porțile să măsoare 2,44 metri. La Galați, una dintre ele avea 2,41 metri și cealaltă 2,38.

Oţelul s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Pop, în minutele 22 şi 42, dar Dorinel Munteanu a anunţat că mai vrea să transfere doi jucători. 

”Fără falsă modestie, nu am dat nicio șansă adversarului. Acest joc se încheie în seara asta pentru că avem o pauză a naționalei. După începem cu o triplă foarte grea cu Buzău, FCSB și CFR și vrem să obținem cât mai multe puncte.

Mă bucur că au respectat tot ce le-am zis. L-am preferat pe Alex Pop în ultima clipă. L-am băgat cu succes. Dacă am fost nemulțumit de cei care au intrat la pauză în meciurile trecute, astăzi nu a fost situația.

Am vorbit foarte puțin la începutul jocului cu Bernd Storck. Am auzit că au fost ceva incidente cu poarta. Românisme. Nu știu de ce a apelat la acest lucruri. Nu mă interesează acest aspect. Nu e frumos.

De mai venit, vreau să mai aduc unul sau doi jucători. Să vedem cum facem cu bugetul, nu mai vreau să vorbesc despre asta. Suntem codașii SuperLigii.”, a spus Dorinel Munteanu la flash-interviu.

Oţelul Galaţi a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Oţelul s-a impus prin golurile lui Alexandru Mihai Pop (22, 42) şi a egalat liderul Universitatea Cluj, având golaveraj inferior. Ambele echipe sunt neînvinse în Superligă.

Sepsi OSK a avut două bare, prin Cosmin Matei (58) şi Marius Coman (90+2), scrie Agerpres.

Oţelul nu a primit gol acasă în acest sezon.

Sepsi OSK are patru eşecuri consecutive şi a nu are nici o victorie în ultimele şase etape.

ASC Oţelul Galaţi - ACS Sepsi OSK Sfîntu Gheorghe 2-0 (2-0), Stadion Oţelul - Galaţi
A marcat: Alexandru Mihai Pop (22, 42).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Cosmin Bojan (Târgu Mureş); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel