Superliga Romaniei Oţelul Galaţi îi dă replica lui Bogdan Andone, după ce a spus că Dorinel Munteanu "a înjurat non-stop" arbitrii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

La finalul partidei dintre FC Botoşani şi Oţelul Galaţi, câştigată de gălăţeni cu scorul de 3-2, Bogdan Andone l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că a înjurat constant brigada de arbitri, scăpând nepedepsit. 



Bogdan Andone a fost eliminat în minutul 84 al meciului, după insulte repetate aduse arbitrului asistent şi celui central. Marţi, 16 iulie, clubul Oţelul Galaţi i-a dat replica lui Bogdan Andone. 

"În urma declarațiilor făcute de domnul Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, după meciul disputat împotriva echipei noastre, SC Oțelul Galați, dorim să clarificăm și să dezaprobăm acuzațiile aduse la adresa comportamentului managerului tehnic, Dorinel Munteanu, și a staff-ului nostru tehnic.

În primul rând, afirmăm cu fermitate că Dorinel Munteanu nu a avut niciun comportament neadecvat sau un limbaj jignitor față de brigada de arbitri de la meciul din etapa inaugurală a aceste stagiuni. Antrenorul nostru a demonstrat în repetate rânduri respect față de deciziile arbitrilor, chiar și în momentele tensionate care sunt inevitabile în sportul de performanță. Orice sugestie conform căreia ar fi folosit un limbaj nepotrivit sau injurii la adresa arbitrilor este complet nefondată și neadevărată.

De asemenea, dorim să subliniem că staff-ul nostru tehnic este recunoscut pentru respectarea regulilor și a deciziilor luate pe teren. Ne mândrim cu o disciplină riguroasă și cu respectul constant arătat față de oficialii meciurilor.

Este regretabil că domnul Andone a ales să exprime astfel de acuzații nefondate în public. Considerăm că respectul reciproc și fair-play-ul trebuie să rămână valori fundamentale ale fotbalului românesc și invităm toți participanții la competiție să contribuie la menținerea acestui spirit. Mulțumim suporterilor și susținătorilor noștri pentru sprijinul continuu și îi asigurăm că SC Oțelul Galați va continua să promoveze valorile corectitudinii și respectului în toate competițiile la care participă", transmite ASC Oţelul Galaţi.

Declarațiile lui Bogdan Andone

„Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară. Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi”, a declarat Bogdan Andone, după meci.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel